18 de juliol del 2016

Street Spirit Magazine

Street Spirit Magazine

Recentment es va presentar el primer número d'Street Spirit Magazine, la nova revista de graffiti d'arreu del món feta pels escriptors de graffiti Derz, Zosen i Dam, escrita en castellà i anglès, a un preu directe de 5€ i en línia de 7€. Vaig ser a la presentació, la vaig comprar i escric aquestes entrades per donar suport.

Només obrir el que jo suposava que seria un fanzine de la vella escola, em va sorprendre que en realitat es tracta d'una revista. Tant per qualitat com per quantitat, des del paper satinat o la tinta en color, fins al número de fotos o la publicitat. Maquetar tal quantitat de fotos per pàgina ha d'haver estat un autèntic trencaclosques.

No es pot dir res més de l'aspecte i del contingut no en puc dir menys. L'objectiu principal d'una revista graffiti és mostrar peces guapes i Street Spirit Magazine en mostra un munt. Literalment. Un munt de fotos de peces agrupades per murs, trens, metros, plates i crews. Des de Barcelona i rodalies, fins arreu del món.

TRS Crew - Barcelona
Street Spirit Magazine

Els tres autors de Street Spirit Magazine són membres de la TRS Crew i, com no podia ser d'altra manera, hi ha un bon número de peces d'aquesta crew, tant d'aquests autors com d'altres membres, repartides per diferents grups de fotos de la revista, que s'organitza amb els següents apartats:

Welcome!, International Walls, Barcelona Walls, Silver Surfers, Barcelona Walls (2), TRS Crew, Spanish Walls, Subte Buenos Aires, The Interview: Spok, Scandinavian Files, International Trains, Barcelona Trains, Metro Barcelona, Spanish Trains, Vino - Vlok & TSK Crew, Felipe Pantone - València, Smithe - México, Paris Streets i Thank You!

Metro Barcelona
Street Spirit Magazine

Dels apartats dedicats a la ciutat comtal, he triat Metro Barcelona com el meu preferit, perquè sovint podem veure trens amb peces de tots tamanys i estils però metros és molt més difícil, a menys que en pintis. Seguidament TRS Crew, perquè hi reconec peces dels autors. Finalment Barcelona Trains i Barcelona Walls, amb igual preferència.

La resta d'apartats estan tots molt bé, amb una gran quantitat de peces i estils. Però això no és tot! Per si les fotos no fossin prou, també hi ha un petit reportatge sobre el Subte Buenos Aires (petit pel text, gran per les fotos) i una gran entrevista a Interview: Spok (gran per compartir sorprenents anècdotes i fotos d'atacs internacionals).

Primer número signat i dedicat pel Derz
Street Spirit Magazine

A mi m'ha encantat! Tothom és lliure de dir què li afegiria o trauria però no ens posaríem d'acord. Podem trobar moltes fotos a internet però no les digerim i són tan efímeres com les peces reals, a més que a la revista moltes són inèdites. Això és el que els autors ens han volgut mostrar, jo els ho compro i us animo a fer el mateix.

Personalment, m'agrada donar suport als artistes locals, més si els conec, i la cirereta del pastís d'aquest número va ser el fet d'assistir a la presentació i que el Derz me'l signés i dediqués, fet que ho converteix en una experiència a recordar i un objecte a preservar, motius pels quals ja formen part de la meva història i són a aquest bloc.

Street Spirit Magazine Nº 1 ja és a la venda! Podeu encarregar-la directament als autors per correu-e a contact@streetspiritmag.com o comprar-la a qualsevol dels punts de venda que trobareu a la web. No perdeu el temps i compreu-la abans que s'esgoti!!

Nota important:
Doneu suport als artistes locals

Entrades relacionades:
Presentació Street Spirit Magazine

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada