El bloc

Dreadful© BCN HIP HOP és un projecte creatiu de llarga durada en curs i que consta d'un llibre, un documental i aquest bloc.

El bloc el vaig iniciar el 2010, en motiu del 25è Aniversari dels Electro Breakers, per continuar publicant entrades de hip hop que fins aleshores publicava al meu bloc personal, per compartir material que fent recerca em costava molt de trobar, a vegades amb errors o simplement no es trobava enlloc i mai en català, i per publicar el llibre que estava escrivint, quan l'acabés.

Al bloc escric sobre La meva història del hip hop a Barcelona (cadascú te la seva), els 25 Anys de Hip Hop (1984-2009), el 25è Aniversari dels Electro Breakers (1985-2010), Esdeveniments Hip Hop a Barcelona (des de 2005), música, dansa, pintura, llibres, revistes, cinema, moda... tot des d'un punt de vista barceloní i en català.

La meva història del hip hop a Barcelona és una visió molt personal de com ha evolucionat la cultura hip hop des del 1984 fins a l'actualitat. La música, la dansa i la pintura, del cassette a l'mp3, del break a l'street dance i del Felton Spray al Mac. Context històric, tribus urbanes, la vida a l'escola i al carrer, grups, festes, batalles, festivals... un munt d'anècdotes, imatges i fotos publicats en entrades.

25 Anys de Hip Hop és una sèrie d'entrades publicades al meu bloc personal durant l'any 2009 en motiu de l'aniversari del desembarcament del hip hop al nostre país i que torno a editar i publicar en aquest bloc, complementant-les amb una presentació a l'inici i un resum al final.

25è Aniversari dels Electro Breakers és una sèrie d'entrades publicades en aquest bloc durant els anys 2010 i 2011 en motiu de l'aniversari de la fundació del nostre grup de hip hop i que complemento amb les entrades de l'any 1985 al 1987 de La meva història del hip hop a Barcelona.

Esdeveniments Hip Hop a Barcelona és una sèrie d'entrades sobre festivals, festes, concerts i espectacles hip hop celebrats a la ciutat comtal, algunes publicades al meu bloc personal de l'any 2005 al 2009 i que torno a editar i publicar en aquest bloc, complementant-les amb més informació.

Música, dansa, pintura, llibres, revistes, cinema, moda... i un possible llarg etcètera, són sèries d'entrades sobre el que considero joies del hip hop, des de les arrels, passant pels clàssics de la vella escola i fins a les novetats de les noves generacions. Pur Fricandonisme Hip Hop - Edició Col·leccionista!

Al bloc no escric sobre l'anunci d'esdeveniments (ja hi ha prou blocs on ho fan), ni sobre entrades o articles que han escrit d'altres (alguns tenen la barra de fer-ho), ni sobre esbudellar o puntuar els treballs d'altres (criticar és fàcil, crear no).

Nota: Text parcialment basat en l'entrada Presentació d'aquest bloc.

Dreadful© BCN HIP HOP és un projecte creatiu sense propòsits comercials però amb drets d'autor. No està permesa la reproducció total o parcial dels continguts sense l'expressa autorització del seu autor, amb qui podeu contactar a bcnhiphop@gmail.com. Tots els continguts són obra de l'autor del projecte, en Roger Silva i Vilalta - Dreadful, exceptuant algunes imatges i/o noms de productes de tercers que hi puguin aparèixer, els drets dels quals són dels seus respectius autors. Tots els drets reservats.