20 de febrer del 2013

Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Col·laboradors al punt de trobada al Metro de Sant Roc
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

El passat diumenge 10 de juny vaig anar al Metro de Sant Roc per la gravació de Cura de Humildad, el proper videoclip de l'emcee català de Badalona Welelo, que havia convocat tothom qui volgués col·laborar vestit de blau per fer una marea blava.

Equip a la localització a la Plaça Roja
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Quan hi vam ser tots vam anar a la propera Plaça Roja. L'equip format per en Welelo, el coreògraf, el fotògraf i l'ajudant es va reunir per organitzar-se. Sabíem que segurament sortiríem al videoclip però encara no sabíem el què hauríem de fer...

El fotògraf gravant en Welelo rapejant amb un nadó
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

El fotògraf va començar gravant en Welelo rapejant amb un nadó. La música sonava de fons com a guia des d'uns altaveus per a mòbil i en Welelo hi rapejava a sobre. L'àudio serà substituït per la cançó gravada, que s'haurà de sincronitzar amb els llavis.

El fotògraf gravant en Welelo rapejant sol
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Quan van acabar de gravar en Welelo rapejant sol va arribar el torn dels que havíem anat a col·laborar. A la fi sortiríem de dubtes! Un coreògraf ens va donar instruccions del què hauríem de fer. El que no m'esperava és que hauríem de... BALLAR!

Alguns col·laboradors esperant torn descansant a l'ombra
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Jo que portava una pinta decent per sortir discretament al fons però no pensada per passar pel davant de càmera ballant. I amb aquella calor i aquell sol, que després d'unes quantes preses ja passava factura... En fi, tot sigui per en Welelo, a ballar!

Des de les trinxeres durant una pausa entre coreografies
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Les coreografies estaven ben pensades i eren senzilles perquè qualsevol les pogués seguir, però el sol, la calor, l'empedrat i el temps transcorregut esperant, aprenent, assajant i gravant presa rere presa va acabar causant algunes baixes entre files.

Roger i Welelo
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Finalment en vaig sortir sa i estalvi. No se si apareixeré gaire o poc, si se'm veurà mínimament decent o totalment desastrós, però l'experiència va ser molt positiva. Hem de fer pinya també al hip hop! Ja tinc ganes que en Welelo publiqui el videoclip!

Nota: Si encara no coneixeu en Welelo visiteu aquest enllaç i escolteu els seus tres discs. Al segon disc hi ha dos temes en català. Al tercer es va fer el videoclip 'Cura de Humildad' a la gravació del qual hi vaig col·laborar i explicar a aquesta entrada. Recolzeu el hip hop!

Entrades relacionades:
¿Demasiado pedir?
Siempre Soy Hip Hop
Tampoco Pido Tanto
Videoclip 'Cura de Humildad'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada