23 de gener del 2010

Presentació

Roger Silva i Vilalta - Dreadful

Em dic Roger Silva i Vilalta, també conegut com Dreadful i en aquest bloc escriuré sobre La meva història del hip hop a Barcelona (cadascú te la seva), els 25 Anys de Hip Hop (1984-2009), el 25è Aniversari dels Electro Breakers (1985-2010), Esdeveniments Hip Hop a Barcelona (des de 2005), música, dansa, pintura, llibres, revistes, cinema, moda... tot des d'un punt de vista barceloní i en català.

La meva història del hip hop a Barcelona és una visió molt personal de com ha evolucionat la cultura hip hop des del 1984 fins a l'actualitat. La música, la dansa i la pintura, del cassette a l'mp3, del break a l'street dance i del Felton Spray al Mac. Context històric, tribus urbanes, la vida a l'escola i al carrer, grups, festes, batalles, festivals... un munt d'anècdotes, imatges i fotos publicats en entrades.

25 Anys de Hip Hop és una sèrie d'entrades publicades al meu bloc personal durant l'any 2009 en motiu de l'aniversari del desembarcament del hip hop al nostre país i que torno a editar i publicar en aquest bloc, complementant-les amb una presentació a l'inici i un resum al final.

25è Aniversari dels Electro Breakers és una sèrie d'entrades publicades en aquest bloc durant els anys 2010 i 2011 en motiu de l'aniversari de la fundació del nostre grup de hip hop i que complemento amb les entrades de l'any 1985 al 1987 de La meva història del hip hop a Barcelona.

Esdeveniments Hip Hop a Barcelona és una sèrie d'entrades sobre festivals, festes, concerts i espectacles hip hop celebrats a la ciutat comtal, algunes publicades al meu bloc personal de l'any 05 al 09 i que torno a editar i publicar en aquest bloc, complementant-les amb més informació.

Música, dansa, pintura, llibres, revistes, cinema, moda... i un possible llarg etcètera, són sèries d'entrades sobre el que considero joies del hip hop, de les arrels, als clàssics de la vella escola, a les novetats de les noves generacions. Pur Fricandonisme Hip Hop - Edició Col·leccionista!

Ara que ja he dit qui sóc i explicat una mica de què escriuré, amb el final d'aquesta entrada dono per estrenat aquest bloc, en motiu del 25è Aniversari dels Electro Breakers. Visca La Vella Escola! Després de tants anys de hip hop i tants anys a Internet, començo aquesta nova aventura amb la il·lusió de la primera, ja que és el meu primer bloc temàtic i el tema és el hip hop. Gràcies per llegir aquesta entrada i espero que fins aviat : )

Entrades relacionades:
25è Aniversari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada