22 d’octubre del 2011

La vida són 2 dies

La vida són 2 dies

La vida són 2 dies (2008) és un maxi d'At Versaris, un grup català de rap en català que denúncia les injustícies socials del seu entorn des d'un punt de vista pròxim a l'extrema esquerra antisistema. Aquest maxi va ser distribuït solidàriament per, amb els beneficis, ajudar pagar les despeses derivades d'una vaga de busos de TMB. Temes força bons, preludi del següent disc.

Llista de pistes:

La vida són 2 dies... cedir-la o guanyar-la! - At Versaris

01 La vida són 2 dies
02 Un dia de cel (amb Vazili)
03 No anirà
04 Unblus


Fitxa:

Títol: La vida són 2 dies... cedir-la o guanyar-la!
Autors: At Versaris
Discogràfica: -----
Llengua: Català
Llicència: -----
DL: -----
PGD: -----


La vida són 2 dies

On trobar-lo:

"Tots els beneficis aniran destinats al Comitè del Conveni d'Autobusos de TMB per sufragar les despeses de la vaga i de la repressió policial i judicial. La distribució anirà a càrrec de la banda i tots els col·lectius i entitats solidàries que s'hi apuntin."

Si vols comprar el disc electrònic, ho pots fer a l'iTunes. En el moment de fer aquesta entrada el preu és de 3,96€. Si ja tens un compte, clica l'enllaç per comprar-lo i si encara no el tens, primer crea't un compte gratuït aquí i després clica'l o cerca'l.

Si abans vols escoltar-lo gratis, el trobaràs a l'Spotify. Si ja tens un compte, clica l'enllaç per escoltar-lo i si encara no el tens, primer crea't un compte gratuït aquí i després clica'l o cerca'l.


Entrades relacionades a aquest bloc:
Va amb nosaltres
A cada passa
No Fear

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada