21 d’octubre del 2011

Va amb nosaltres

Va amb nosaltres

Va amb nosaltres (2007) és el primer disc d'At Versaris, grup català de rap en català que denúncia les injustícies socials del seu entorn des d'un punt de vista pròxim a l'extrema esquerra antisistema. Al marge de les preferències de cadascú, són un dels grups pioners i més consolidats del rap en català. Disc ben presentat i editat amb temes força bons, el millor del moment.

Llista de pistes:

Va amb nosaltres - At Versaris

01 Qui paga mana
02 Drets suspesos
03 Dos és un
04 Interludi. Paco Bustos al beat del plor
05 Quan tornis. Quan marxis
06 Rap antidepressiu
07 Veniu volant
08 Cançons que son tu
09 Interludi. George Galloway al beat del Bel
10 Els teus ulls a l'ombra
11 Decadència
12 Hem de millorar
13 Fotem el camp
14 Llum blanca
15 Temps
16 Tocats però no enfonsats


Fitxa:

Títol: Va amb nosaltres
Autors: At Versaris
Discogràfica: Propaganda pel fet
Llengua: Català
Llicència: Creative Commons
DL: B-1323/2007
PGD: PGD053CD


Va amb nosaltres

On trobar-lo:

Si vols comprar el disc, jo ho vaig fer a la fnac i el preu era d'uns 16€. En el moment de fer aquesta entrada el preu és de 6,99€. Clica l'enllaç per conèixer disponibilitat i preu actuals.

Si vols comprar el disc per internet, ho pots fer a Productes de la Terra. En el moment de fer aquesta entrada el preu és de 12,30€ + despeses d'enviament i el rebràs a la porta de casa.

Si vols comprar el disc electrònic, ho pots fer a l'iTunes. En el moment de fer aquesta entrada el preu és de 8,99€. Si ja tens un compte, clica l'enllaç per comprar-lo i si encara no el tens, primer crea't un compte gratuït aquí i després clica'l o cerca'l.

Si abans vols escoltar-lo gratis, el trobaràs a l'Spotify. Si ja tens un compte, clica l'enllaç per escoltar-lo i si encara no el tens, primer crea't un compte gratuït aquí i després clica'l o cerca'l.


Nota:
En el seu moment ja vaig escriure sobre aquest disc però parlant de com vaig conèixer al grup, veure'ls en directe i finalment comprar-lo. Trobareu l'entrada a aquest enllaç.


Entrades relacionades a aquest bloc:
La vida són 2 dies
A cada passa
No Fear


Entrada relacionada fora d'aquest bloc:
Va amb nosaltres (04-09-09)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada