23 de gener del 2013

Novetats

Novetats

Després d'una llarga pausa d'aquest bloc, només interrompuda per un parell d'entrades, algunes actualitzacions i les piulades habituals, escric aquesta entrada per anunciar importants novetats. Encara que el bloc hagi estat aparentment al congelador, per darrera s'ha anat cuinant a foc lent.

En primer lloc, com alguns ja haureu notat, des del mes de setembre el bloc ja disposa de nou nom de domini. Al principi només el vaig redireccionar ocult però després el vaig configurar perquè totes les adreces, antigues i noves, mostrin el nou nom de domini bcnhiphop.cat, molt més fàcil de recordar.

En segon lloc, com aviat podreu comprovar, el bloc estrenarà nova versió amb nova imatge, totalment renovat i amb moltes novetats. L'estrena d'aquesta segona versió serà gradual, començant a veure canvis a partir d'avui mateix, dia 23 de gener, en motiu del 3er Aniversari d'aquest bloc.

En tercer lloc, amb aquesta reprenc la publicació d'entrades, en la mesura del que sigui possible amb una regularitat superior a l'habitual d'abans de la pausa, per poder posar-me al dia d'entrades pendents i poder publicar-ne de noves el més aviat possible. Així doncs, pausa finalitzada.

Amb aquestes novetats no només reprenc el bloc amb més empenta sinó que també reprenc la idea inicial de publicar La meva història del hip hop a Barcelona però no només la del present sinó també la del passat, que penso que pot ser de molt d'interès tant per amics com per interessats en el tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada