12 de juny del 2016

BCN Top Styles 2016

BCN Top Styles 2016

El passat 21 de maig de 2016 es va celebrar el BCN Top Styles Vol. 7 + Street Fighters World Tour 2016 a la sala Up&Down Barcelona i, com no podia ser d'altra manera, els Electro Breakers hi vam assistir per donar-hi un cop d'ull.

BCN Top Styles està organitzat per l'escola Varium i la companyia Get Bak, vinculades als Brodas però, a diferència d'aquests darrers als quals hem vist moltes vegades, encara no havíem assistit a cap BCN Top Styles i aquesta era la setena edició.

El Joe i jo hi vam arribar cap a les 19:30, directament des del LoverSneakers, a una hora ideal amb els filtres que havien tingut lloc durant tot el dia ja acabats i llestos per a veure les finals. Ens va sorprendre que fos obert a tots els públics.

Deejay Will Fly i speaker Safu en ple efecte
BCN Top Styles 2016

Només entrar vam veure al deejay Will Fly i l'speaker Safu en ple efecte, com ja els havíem vist a varies edicions de l'Hipnotik Festival, animant a participants i públic de totes les edats amb temassos que feien bellugar al més quiet de tots.

La Sensación Vs Izaskun - Hip Hop
BCN Top Styles 2016

Les batalles de hip hop estaven en marxa i ens va agradar molt tornar a veure a la Izaskun enfrontant-se a La Sensación, ja que els hem vist molts cops a batalles d'altres festivals i ens agraden molt els seus estils. Una pena no haver vist aquest cop a la Ruth.

Richard Pop Vs Sen - Popping
BCN Top Styles 2016

Les batalles de popping van estar molt xules i ens va agradar tornar a veure al Flex, a qui també hem vist molts cops. Ens va sorprendre molt veure a tants participants d'altres països i que ho feien tant bé. Richard Pop ens va molar molt.

Souldiers vs Los Manueles - All Styles
Street Fighters 2016

Molt guapes les batalles d'all styles. Són el més semblant als piques de break de la vella escola, perquè hi entren tots els estils, com ho fèiem a mitjans dels vuitanta, tret que l'estil hip hop no arribaria fins a final de dècada, ja a part.

Cabina a petar de deejays, emcees i speakers
BCN Top Styles 2016

Vam fer una pausa i al tornar la cabina estava a petar amb l'speaker Safu, els deejays Will Fly i Be Nil de Save The Cheerleader punxant, el DJ AlexStreet, l'MC Sam i no se quants artistes més preparant-se per fer les finals amb la música en directe.

Sergi Pujol A.K.A. Dr. Sax de Bak 2 The Sound
BCN Top Styles 2016

Mentre els deejays punxaven i els músics es preparaven, vam poder fer algunes fotos (com la del Dr. Sax), buscar un bon lloc amb seient per les finals (com els bons veterans) i fins i tot xerrar una mica. Només faltava servei de bar (només a terrassa).

Cabina i músics prearats per a les finals
BCN Top Styles 2016

Funkmaster Ozone, Ivan Makvel i Bak 2 The Sound van tocar la música en directe al temps que l'MC Sam rapejava i feia d'speaker. Només puc dir que va molar molt, com les block parties de Cardova i Nación Funk però amb la dansa en primer terme.

El jutge de locking Yuk de Brodas (Catalunya)
BCN Top Styles 2016

Just abans de les finals els jutges van fer una exhibició de les seves habilitats per torns i el primer va ser pel jutge de locking, en Lluc Fruitós - Yuk dels Brodas, a qui hem vist moltes vegades a espectacles, festivals i jams, actuant, competint i gaudint. Molt bé.

El jutge de house Alesya de Matryoshki (Rússia)
BCN Top Styles 2016

El següent torn va ser pel jutge de house, la Alesya Dobish de Matryoshki In Jazz. La noia ho va fer molt bé. Dit això, no ens agrada que el house s'inclogui a competicions de dansa de carrer. Si de cas serà una dansa de club o de rave però mai de carrer.

El jutge de popping Poppin-Hood de Funky Cosmic (Alemanya)
BCN Top Styles 2016

El següent torn va ser pel jutge de popping, l'Sven Weller - Poppin Hood de Funky Cosmic. El tio va estar espectacular! Esperem tornar a veure'l perquè, tot i ser una estrella del popping, no el coneixíem i ens va sorprendre molt gratament. Bravo.

El jutge hip hop Icee de Forzesound (França)
BCN Top Styles 2016

El següent torn va ser pel jutge de hip hop, l'Icee de Forzesound. Ho va fer molt bé. I amb aquest va arribar el final de l'exhibició de jutges, tots molt bons en els seus estils, i l'inici de les finals, que precisament van començar amb la de hip hop.

Candyman vs La Sensación - Final de Hip Hop
BCN Top Styles 2016

La final de hip hop va enfrontar al Candyman amb La Sensación amb el resultat del Candyman com a guanyador, que es va endur el títol cap a França, on hi ha un gran nivell i grans competicions de dances de carrer.

Indigo vs Alex - Final de House
BCN Top Styles 2016

La final de house va enfrontar a l'Indigo amb l'Alex amb el resultat de l'Indigo com a guanyador, títol que es va quedar a Barcelona, ja que viu a la ciutat comtal i l'hem vist a moltes batalles i fins i tot entrenant al carrer amb els Pachincha.

Izaskun vs Candyman - Final de Locking
BCN Top Styles 2016

La final de locking va enfrontar la Izaskun amb el Candyman amb el resultat del Candyman com a guanyador, segon títol que aquest crack es va endur cap a França, tot i que a nosaltres ens hauria agradat que guanyés la Izaskun.

Sen vs Stark - Final de Popping
BCN Top Styles 2016

La final de popping va enfrontar al Sen amb l'Stark amb el resultat del Sen com a guanyador, títol que també es va quedar a Barcelona, ja que també viu a la capital catalana i també l'hem vist a d'altres batalles.

Dreadful & Joe - Electro Breakers
BCN Top Styles 2016

Arribats a aquest punt, tant el Joe com jo ens vam quedar sense bateries i no vam poder documentar la final d'all styles de l'Street Fighters, que va enfrontar a Los Manueles amb els Pachincha amb el resultat de Pachincha com a guanyadors.

La nostra valoració de la competició és molt positiva. Exceptuant el house, sempre ens han agradat molt els top styles que tant vam practicar i esperem poder tornar a d'altres edicions. L'únic punt negatiu va ser el lloc, una discoteca de la part alta.

Tot el que va tenir el lloc estèticament en positiu, ho va tenir en negatiu el fet de tractar la competició com a sessió light de discoteca, sense alcohol i havent de deixar la bossa al guarda-roba (i per culpa d'això ens hi vam deixar les bateries).

És la primera competició a la que anem i no es pot beure alcohol i s'ha de deixar la bossa perquè hi han menors. Per si hi entràvem alcohol? Però l'alcohol seria el de menys si no fos que per beure un refresc s'havia de pujar a la terrassa de l'exterior.

Només vam sortir un cop a beure un refresc durant la pausa i ja ens vam perdre coses. Entenc que el servei de barres a la pista augmenta personal, encareix despesa i augmenta preu d'entrada però 15€ sense consumició + 3€ guardaroba ja és car.

Jo hauria preferit una sessió d'adults o un altre lloc menys pijo, que hauria sigut més barat i hauria pogut tenir servei de barres. Crec que ho hauria petat més, tant a la caixa com al públic. Hi havia molta gent però no era ple i els nens no arriben a finals.

Dit això, tret del punt negatiu del lloc, la competició va valdre molt la pena i esperem tornar-hi. El proper cop hi anirem més previnguts, adientment refrigerats, sense bossa i amb les bateries a les butxaques, persideca...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada