16 d’octubre del 2019

Furious Styles Crew Spain 9th Anniversary

Furious Styles Spain 9th Anniversary

El 17 i 18 de maig de 2019 es va celebrar la Furious Styles Spain 9th Anniversary i, com que no n'havia viscut cap i era el segon cop que m'hi convidaven, vaig quedar per anar-hi el dissabte 18 amb el Hate One, sabent que allà hi trobaríem més gent.

El primer dia eren els filtres i el segon les finals així que, com divendres vam ser a la última block party de NAFAS, vam anar directament a les finals del 9è Aniversari del capítol estatal de la Furious Styles Crew al Espai Jove Les Basses.

Malgrat que inicialment vaig confondre'm de lloc, finalment vaig arribar al mateix temps que el Hate. Només entrar ens vam trobar amb el Kapi, membre dels FSC, que estava pintant una impressionant peça al vestíbul de Les Basses.

Impressionant peça del Kapi de FSC
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Després de saludar al Kapi, el vam deixar treballar i vam entrar al recinte. Vam trobar rotllanes amb cyphers durant la pausa i vam saludar al Briky. El Hate va anar a saludar algun amic seu i va tornar per anar a prendre alguna cosa abans de la represa.

Vam anar a un bar proper i ens hi vam estar una estona per refrescar-nos i descansar una mica, que a dins feia molta calor, no hi havia refrigeris i havíem vingut amb presses, en el meu cas a peu des del centre d'Horta.

Al tornar al centre em vaig topar amb el Mike amb un nadó i és que acabava de ser pare!!! Em va fer molta il·lusió, el vaig felicitar i vam entrar a dins. Vam tornar a saludar al Kapi i el vam tornar a deixar treballar.

El Kapi de FSC pintant la peça
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Vam buscar butaques lliures i vam gaudir de les batalles, presentades per l'Artis (FSC), punxades pels deejays B.Ros (FSC, NBC), Skizo (AS, SM, MZK, NBC), Reflekshin (FSC) i Surmah (FSC) i jutjades pels bboys Chino (FR, PrrsKlljrs, Magryt), Padoo (R4M, AS, Rock SOM, TBB) i Miracles (FSC, Supernaturalz).

Molta gent del davant s'aixeca sempre per veure les batalles drets i no deixa veure als del darrere, així que vam pujar a dalt de tot i ho vam veure de lluny però perfectament. Ens vam quedar a dalt fins a la última pausa abans de la final.

Em va molar molt veure al Javi de Lunaticks Crew competint, a qui vaig saludar més tard, i van estar molt bé totes les batalles en general, malgrat que sempre cauen alguns dels meus favorits. Sort que ni es fan apostes ni aposto mai.

FSC 2vs2 Bboying
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Va arribar el moment de la última pausa i vam baixar per estirar una mica les cames, saludar gent i agafar lloc a peu dret per la final. Vaig aprofitar per donar un cop d'ull a la parada de l'Eva UNK de FSC, que venia llenços i impressions de vambes.

La parada de l'Eva UNK de FSC
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Un cop a lloc vam poder veure la crewmilia de FSC de prop, amb membres vinguts des de Phoenix, Arizona, d'on prové aquesta crew d'origen nord-americà. La veritat és que impressiona tot el que arriba a fer aquesta crew internacional.

Bboys jutges, deejays i host de FSC
Furious Styles Spain 9th Anniversary

També vam poder veure de prop a l'Artis, a qui vam felicitar més tard, que es va deixar la veu presentant, animant, informant, fent bromes... Va estar genial, en tot moment atent i fent participar al públic. L'Artis és molt gran i va fer una gran feina.

L'Artis de FSC al micròfon
Furious Styles Spain 9th Anniversary

També va ser gran la batalla final, on van guanyar els valencians Special K, que es van guanyar la classificació per a viatjar cap a l'Outbrek Europe d'Eslovàquia. Al final els assistents van omplir la pista per felicitar als guanyadors i els finalistes.

Final de la final
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Quan va acabar tot vam estar una estona xerrant amb el Briki i el Kapi i vam esperar fins que vam poder felicitar l'Artis. Mentre esperàvem vaig poder fer una foto als guanyadors Rock On i Jorge. Després vam marxar.

Els guanyadors
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Abans de sortir a fora, com està manat, el Hate i jo ens vam fer una foto de record. De vegades me'n faig, de vegades me'n oblido però m'ho recorden, de vegades no i em quedo sense. Sempre m'agrada tenir-ne de record.

Dreadful i Hate One
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Tampoc podia marxar sense fer fotos de la impressionant peça del Kapi. Com que era tan gran i el lloc tan estret vaig haver de fer una pano, que distorsiona una mica però t'entra tota. Gran, ben feta i en poc temps. Un crack.

Pano de la peça finalitzada del Kapi de FSC
Furious Styles Spain 9th Anniversary

Al sortir el Briky va engegar el lloro i de seguida es va muntar una rotllana al carrer on es va començar a apuntar la penya, entre els quals hi havia la Isa i família, amb qui vam estar una bona estona gaudint del moment improvisat.

Rotllana al carrer
Furious Styles Spain 9th Anniversary

La meva valoració és que em va molar molt. Va ser un honor haver estat testimoni d'aquesta celebració podent felicitar a l'Artis i el Kapi. Espero poder repetir. Va estar molt xulo poder quedar amb el Hate, trobar al Briky, el Mike, la Isa i família i poder tornar a gaudir de break i djs en directe.

Felicitats Furious Styles Crew!

2 comentaris: