12 de maig del 2013

Presentació disc 'I.R.A.'

El Chojin al Fòrum fnac Diagonal Mar de gom a gom
Presentació disc 'I.R.A.'

Ahir dissabte 12 de maig vaig anar al Fòrum fnac Diagonal Mar per la presentació d''I.R.A.' (Instinto, Razón, Autobiografía), el nou disc del grandíssim emcee espanyol de Torrejón de Ardoz El Chojin, per a mi el millor de parla castellana i al podi d'Europa.

DJ Caution i El Chojin al Fòrum fnac Diagonal Mar
Presentació disc 'I.R.A.'

La presentació era a les 19, vaig arribar que acabava de començar i ja estava ple de gom a gom. No va ser fàcil entrar i situar-me en una posició mínimament bona però vaig aconseguir veure a El Chojin i DJ Caution prou a prop com per enregistrar-los.

El Chojin signant-me el seu nou disc
Presentació disc 'I.R.A.'

Després de cantar uns quants temes del nou disc va cantar i acomiadar-se de 'Ríe cuando puedas' i 'Únete a mi bando', que no tornarà a tocar a la nova gira, i va finalitzar la presentació amb les signatures i fotos. Va estar tan genial com sempre.

El nou disc dedicat i signat per El Chojin.
Presentació disc 'I.R.A.'

Vaig descobrir a El Chojin amb la cançó Lola, el vaig veure en directe per primera vegada a l'Hipnotik Festival 2007 i vaig comprant la seva obra, cantada i escrita. Són pocs els artistes que admiro pel que van creant al llarg de les seves trajectòries i aquest n'és un.

El disc és genial. Recomano que l'escolteu i us el compreu. Insisteixo: ESCOLTEU-LO (no només sentiu-lo, escolteu què diu i com ho diu, per exemple a Spotify) i, si us agrada, COMPREU-LO (i col·laboreu amb el hip hop, per exemple a la fnac).

Entrades relacionades:
RAP. 25 años de rimas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada