29 de maig del 2013

Siempre Soy Hip Hop

Siempre Soy Hip Hop

Siempre Soy Hip Hop (2010) és el segon disc en solitari d'en Welelo, un cantant català de rap en castellà (amb temes en català) amb un estil molt propi i tan gran a dalt de l'escenari com modest a baix entre el públic. Al marge de les preferències de cadascú, és un dels emcees més consolidats de Badalona i més involucrats en la cultura hip hop del país.

Llista de pistes:

Siempre Soy Hip Hop - Welelo

01 Siempre Soy Hip Hop (català)
02 Quiero y Puedo
03 Camaleónico
04 La Lluvia
05 Perfección VS Fracaso
06 Universal (català, anglès i castellà)
07 Camaleónico RMX
08 La Lluvia RMX
09 Perfección VS Fracaso RMX
10 Universal RMX


Fitxa:

Títol: Siempre Soy Hip Hop
Autor: Welelo
Discogràfica: AUAmusic.com
Llengua: Castellà (2 en català)
Llicència: Copyright
DL: B-38788/2010
PGD: -----


Siempre Soy Hip Hop

On trobar-lo:

Si vols comprar el disc físic o electrònic, jo ho vaig fer al seu Bandcamp, on també pots escoltar-lo gratis, sencer o per temes. En el moment de fer aquesta entrada el preu del disc físic és de 5,00€ + 1,00€ de despeses d'enviament (inclou descàrrega electrònica) i el preu del disc electrònic és de la voluntat. Jo el vaig rebre a casa, totalment sorprès, de la ma del propi Welelo i signat! Som del mateix barri però encara no ens coneixíem personalment : )

Si només vols escoltar-lo gratis, el trobaràs a l'Spotify. Si ja tens un compte, clica l'enllaç per escoltar-lo i si encara no el tens, primer crea't un compte gratuït aquí i després clica'l o cerca'l.


Nota: Si encara no coneixeu en Welelo visiteu aquest enllaç i escolteu els seus tres discs. Al segon disc hi ha dos temes en català. Al tercer es va fer el videoclip 'Cura de Humildad' a la gravació del qual hi vaig col·laborar i explicar a aquesta entrada. Recolzeu el hip hop!

Entrades relacionades a aquest bloc:
¿Demasiado pedir?
Tampoco Pido Tanto
Videoclip 'Cura de Humildad'
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada