18 de novembre del 2015

Estrena Straight Outta Compton

Estrena Straight Outta Compton

El 13 de novembre de 2015 es va estrenar la pel·lícula Straight Outta Compton a molt poques sales de la ciutat de Barcelona i la resta de Catalunya i amb molt poques sessions però, com no podia ser d'altra manera, els DNP Crew hi vam assistir.

Vaig arribar al cinema Heron City molt abans, amb prou temps com per poder comprar les entrades, veure el centre comercial, donar un tomb pels voltants i tornar amb prou temps com per asseure una estona a les taules del cine a esperar al Payback.

El Payback va arribar puntualment, després de dos anys i mig sense veure'ns en persona, com si hagués estat ahir, i vam estar una estona xerrant i posant-nos al dia, fins que va arribar l'hora de comprar crispetes i beguda i entrar a la sala.

Inici de la pel·lícula
Estrena Straight Outta Compton

Straight Outta Compton és una pel·lícula biogràfica del grup de rap N.W.A, un dels primers grups de gangsta rap, el primer que va popularitzar el gènere arreu del món, un dels més importants de la Costa Oest i un dels més influents de la cultura hip hop.

Dirigida per F. Gary Gray, produïda pel mateix, Ice Cube, Dr. Dre i Tomica Woods-Wright (vidua d'Eazy-E), entre d'altres, i amb MC Ren i DJ Yella com a consultors creatius. Tots els membres del grup han participat d'una manera o altra.

Protagonitzada per O'Shea Jackson, Jr. (fill d'Ice Cube) com a Ice Cube, Corey Hawkins com a Dr. Dre, Jason Mitchell com a Eazy-E, Aldis Hodge com a MC Ren, Neil Brown, Jr. com a DJ Yella i Paul Giamatti com a Jerry Heller (el manager d'N.W.A), entre d'altres.

Dreadful i Payback
Estrena Straight Outta Compton

Ens vam mudar per l'ocasió amb gorres dels Raiders, el Payback amb una d'actual i jo amb una de clàssica que conservo, i ens ho vam passar molt bé amb la història, revivint els temes que vam viure a l'època i comentant-la recordant batalletes.

Tot i ser molt guapa, hi han algunes cagades, com que tots portin gorres planes tancades (a l'època tothom les portava corbes regulables), que sembli que Ice Cube va escriure el guió de Boyz N The Hood (quan és de John Singleton) o que no surtin les J.J. Fad (!).

A Barcelona s'ha estrenat en castellà al Cinesa Heron City i al Balaña Arenas i en VOSE al Balaña Balmes i al Yelmo Icària. A la resta de Catalunya s'ha estrenat només en castellà, a L'Hospitalet de Ll. al Filmax Gran Via, a Cornellà de Ll. al Full HD Splau, a Terrassa al Cinesa Parc Vallès, a Tarragona a l'Ocine Gavarres i a Girona a l'Ocine Girona.


Enllaços externs:
Straight Outta Compton
Straight Outta Compton (IMDb)
Straight Outta Compton (Wikipedia)
Straight Outta Compton - Tráiler 2 (YouTube)
Straight Outta Compton (Facebook)
Straight Outta Compton (Twitter)
Straight Outta Compton (Instagram)


Entrades relacionades:
Estrena Martha: A Picture Story - Americana Film Fest 2020
Estrena Straight Outta Compton
Estrena 808 The Movie - In-Edit Festival 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada