22 de novembre del 2017

Vibra - La Mercè 2017

Vibra - La Mercè 2017

El passat dissabte 23/24 de setembre el David, el Joe i jo vam anar a les festes de La Mercè a veure Vibra, espectacle de hip hop de gran format de les companyies catalanes Brodas Bros i Brincadeira. Després dels tots els espectacles i fragments d'espectacles dels Brodas vistos a teatres, festivals i block parties, aquest cop torna a ser una passada, centrat en la dansa i la percussió dels Brincadeira.

La grada amb seients plena de gom a gom
Vibra - La Mercè 2017

Després de sopar a La Rambla vam córrer fins a Lluís Companys amb un pèl de retard, passada la mitja hora de la mitja nit, però prou bé com per veure tot l'espectacle, això sí, a peu dret. La grada amb seients estava plena de gom a gom. És el que tenen els espectacles gratis, al carrer i més encara per La Mercè. Estàvem al lateral esquerra de l'escenari però es veia i escoltava perfectament.

Brodas Bros i Brincadeira
Vibra - La Mercè 2017

Com sempre, coreografies, música, só i ambientació molt currades. A diferència d'altres espectacles on hi havia una representació de tots els elements del hip hop, en aquesta ocasió no va ser així però hi va haver una bona representació d'estils de dansa. Molta més percussió i guitarra van donar un caire més hardcore. La participació del públic va ser més limitada que de costum, segurament pel tipus d'escenari.

Brodas Bros i Brincadeira
Vibra - La Mercè 2017

Crec que la combinació de Brodas Bros i Brincadeira, també coneguda com a BrincaBros, va ser molt encertada, donant un aire completament nou i trencador. Prova d'això és que l'espectacle ha tingut recorregut des del Grec fins a La Mercè. Dit això, personalment vaig trobar a faltar la resta d'elements del hip hop. Aquest espectacle quasi se'ns escapa, a veure si no se'ns escapa el nou James Brown Tribute!

Electro Breakers abans de l'espectacle
Vibra - La Mercè 2017

Actualment els Electro Breakers no ens podem veure gaire plegats, així que un cop que quedem no podia acabar aquesta entrada sense posar una foto dels tres. Com que no ens en vam fer més, en poso una de després del sopar, per cert del meu aniversari (i el del Joe i el del David i el del grup pendents), abans del Vibra. Un cop acabat l'espectacle, la nit encara era jove i vam anar de copes...

Fitxa:

Espectacle: Vibra
Companyies: Brodas i Brincadeira
Lloc: Passeig de Lluís Companys
Duració: 60 minuts aprox.
Preu: Gratis
Dates: Del 22 al 24 de setembre
Adreça: Passeig de Lluís Companys, 08018 Barcelona


Enllaços xarxes socials:
Brodas Bros a Instagram
Brodas Bros a Twitter
Brodas Bros a Facebook


Entrades relacionades:
DdosNdos a l'Hipnotik Festival 2009
Brodas Bros al Teatre Victòria el 2010
Hipstory al Badalona Urban Festival 2011
Concierto Concepto al Teatre Grec el 2013
Brodas Bros 10 Anys al Teatre Coliseum el 2016
Solo 2 al Connect'Art el 2017

Brodas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada