18 de gener del 2018

Concert Welelo - Tarantos 2017

Concert Welelo - Tarantos 2017

El passat 7 de desembre de 2017 es va celebrar el concert de Welelo en celebració del 10è Aniversari del tema Sabrás Decirlo, que va ser un gran èxit i va ser inclòs al disc Tampoco Pido Tanto. Hi vaig anar amb el meu cosí Arnau.

Vam arribar d'hora, així que vam anar a fer una copa a l'O'Hara's del Carrer Ferran. No se perquè quan surto per la zona sovint vaig a aquest pub irlandès, perquè només en te el nom... però bé, almenys te menys gent que els bars de la Plaça Reial.

Després d'una estona d'espera i un cop dins la sala Tarantos, que de mica en mica es va anar omplint, vaig saludar al Welelo i el Fonktana mentre es preparaven i vaig posar una mica al dia al meu cosí sobre el rap al Nord de Barcelona.

Welelo amb Brigitte Emaga
Concert Welelo - Tarantos 2017

Al concert vam poder gaudir del Welelo en companyia dels habituals Marco Fonktana com a El Tornado (bateria), Sr. Zambrana (veu), Pau García (teclat) i convidats especials com Guilliam Sons (vent) i Brigitte Emaga o Asytan (veus).

Hombres Bala
Concert Welelo - Tarantos 2017

El concert va ser un repàs de temes en solitari i amb els Hombres Bala, amb grans col·laboracions i moments àlgids de participació del públic, com amb el tema Chulo o per rematar-ho amb el gran hit WE-LE-LÓ ¿Sabrás decirlo?.

Marco Fonktana, Welelo i Asytan
Concert Welelo - Tarantos 2017

Entre Badalona i Santa Coloma, hi havia tants homies a l'escenari com al públic. De fet, en va pujar un del públic a rapejar i no podia ser cap altre que el Noult. Tant el Welelo com el Noult són del mateix districte de Llefià, encara que ja no hi visquin.

Noult i Welelo
Concert Welelo - Tarantos 2017

Van tenir un sentit record per al Prome, amic seu recentment desaparegut, que va ser un bonic detall per finalitzar un concert que va tancar un cercle que va començar fa deu anys al pis de sota amb les What The Fuck! Barcelona Jam Sessions.

Jamboree
Concert Welelo - Tarantos 2017

Després del concert vam xerrar una estona amb els homies i després vam baixar al pis de sota, al Jamboree, a bellugar una mica l'esquelet i fer uns riures entre copes amb el meu cosí Arnau, amb qui ja hem anat de concerts, de block party i de disco.

Dreadful i Arnau
Concert Welelo - Tarantos 2017

Vam gaudir molt del concert, va molar molt recolzar al Welelo, va molar molt anar-hi amb el meu cosí germà (que espero que acabi abraçant la nostra cultura) i vam passar una molt bona nit, com 10 mana. Felicitats Welelo i per molts anys!

Nota: Encara no coneixeu al Welelo? Escolteu els seus tres discs aquí. Al segon disc hi ha dos temes en català. Al tercer es va fer el videoclip 'Cura de Humildad' a la gravació del qual hi vaig col·laborar i explicar a aquesta entrada. Escolteu el darrer tema aquí.

Entrades relacionades:
¿Demasiado pedir?
Siempre Soy Hip Hop
Tampoco Pido Tanto
Videoclip 'Cura de Humildad'
Gravació Videoclip 'Cura de Humildad'

2 comentaris: