21 de gener del 2018

BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018

BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018

El passat 13 de gener de 2018 es va celebrar la inauguració de la quarta edició de l'exposició BREAK BCN, al Palau Alòs. Torno a promocionar aquest esdeveniment perquè torno a tenir l'honor de participar-hi.

Quan el 2015 vaig assistir a la primera edició ja vaig escriure aquí que valdria molt la pena que tingués continuïtat. Doncs després de la meva participació a la segona i tercera edicions, reunions, propostes i molta feina, aquí en tenim una de nova.

L'organització d'aquesta edició tornem a ser el Nono Rico, el Marco Fonktana i jo. Cadascú aporta el que bonament pot i, com aquest bloc, no pretenem fer cap versió oficial de res, aportem i transmetem les nostres pròpies experiències.

Això sí, m'he tornat a encarregar personalment d'aportar algunes proves amb reproduccions de pàgines de diari on es donen dades de les estrenes, critiques i cartells de les tres pel·lícules que van iniciar el hip hop a Barcelona... i alguna sorpresa més.

També m'he tornat a encarregar d'aportar reproduccions de part del material gràfic dels inicis del hip hop a Barcelona del meu arxiu, així com de reproduir part del material gràfic aportat per altres dels seus arxius, com els del Nono Rico o Break People.

A la segona edició ja em vaig encarregar del disseny del logo de l'exposició, que està basat en el de la pel·lícula Breakdance, i a la tercera edició em vaig encarregar de fer-ne samarretes a través del taller de serigrafia artesanal Monostereo.

Sobre les samarretes voldria comentar que només vam fer una tirada curta per a l'organització i compromisos però, com que ens en demaneu, en farem una segona tirada curta. Estigueu molt atents si voleu aconseguir-ne una.

A la present edició m'he tornat a encarregar d'ampliar l'apartat Documentació, aquest cop afegint ampliacions de text per a una millor lectura de les crítiques de cinema així com de la crònica de l'exposició Hip Hop de l'IEN on es va projectar Wild Style.

També m'he encarregat de dissenyar l'apartat Punts de Trobada, amb informació i fotografies, impreses a dues per paper, dels punts de trobada generals cèntrics de Barcelona, seguint el pas dels uns als altres fins a l'actualitat.

També m'he encarregat de redissenyar l'apartat Trobades Old School, aquest cop, a més d'estar actualitzat amb la foto de la darrera edició, les fotografies han estat impreses a dues per paper pel material i espai disponibles al centre.

També m'he encarregat de crear el concepte i dissenyar el Diploma d'Homenatge, que hem iniciat a aquesta edició i que esperem continuar i evolucionar en un futur proper. Els pioners mítics es van guanyar el respecte i ara mereixen un reconeixement.

També m'he tornat a encarregar de la configuració, personalització, generació de continguts i gestió del bloc i les xarxes socials, així com de l'adaptació dels continguts de l'exposició a l'espai, que canvia a cada edició amb cada espai.

A la inauguració hi van tornar a haver moltes coses més. Com una trobada old school, una presentació, un homenatge... i d'altres sorpreses que fan els meus companys d'organització, que van tan de bòlid com jo, cadascú aportant la seva part.

Com he dit al principi, cadascú aporta el que bonament pot. Aquest és el meu bloc i explico la meva part però som un equip on fem coses en grup i ens repartim feines. Als que no vau poder venir a la inauguració, encara sou a temps de visitar l'exposició.

Teniu totes les dades aquí. Esteu convidats! : )

Nota: Properament la crònica!

Cartell de Marco Fonktana
BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018

Fitxa:

Exposició: BREAK BCN VOL. 4
Organitzadors: Nono Rico, Marco Fonktana i Dreadful
Lloc: Palau Alòs
Preu: Gratuïta
Data Inauguració: 13 de gener de 2018
Dates: Del 13 al 31 de gener de 2018
Adreça: Carrer Sant Pere Més Baix 55, 08003 Barcelona


Entrades relacionades:
BREAK BCN - Perifèria Beat Edition 2023
BREAK BCN - Santa Coloma Edition 2018
Inauguració BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018
BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018
Inauguració BREAK BCN VOL. 3 - L'Harmonia 2017
BREAK BCN VOL. 3 - L'Harmonia 2017
Inauguració BREAK BCN VOL. 2 - Boca Nord 2017
BREAK BCN VOL. 2 - Boca Nord 2017
Inauguració BREAK BCN - Say It Loud 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada