29 de desembre del 2017

Solo 2 - Connect'Art 2017

Solo 2 - Connect'Art 2017

El passat dissabte 2 de desembre vaig anar al Connect'Art 2017 a veure Solo 2, espectacle de hip hop amb contemporani de petit format de la companyia catalana Brodas Bros. Després dels tots els espectacles i fragments d'espectacles dels Brodas vistos a teatres, festivals i block parties, aquest cop torna a ser molt xulo, centrat en els germans Fruitós ballant popping, locking, bboying i contemporani.

Brodas Bros
Solo 2 - Connect'Art 2017

Després de veure la fira i el primer espectacle del vespre, que va començar amb força retard, finalment va arribar l'esperat torn de l'espectacle pel qual havia anat expressament a l'edició d'enguany, el Solo 2, aquest cop assegut a un banc en primera fila, que eren els únics llocs on es podia asseure el públic, al voltant d'aquest escenari de pas de fira, a la plaça central de la ciutat.

Brodas Bros
Solo 2 - Connect'Art 2017

Com sempre, una coreografia molt currada. A diferència d'altres espectacles on el so, l'ambientació i la música jugaven un paper més important i on hi havia una representació de tots els elements del hip hop, en aquesta ocasió no va ser així però hi va haver una bona representació d'estils de dansa i va sonar una peça musical encertada. La participació del públic va ser limitada pel temps però present.

Brodas Bros
Solo 2 - Connect'Art 2017

En un moment donat de l'espectacle, un dels nens del públic va participar fent unes quantes passes de dansa des d'un costat de l'escenari davant la mirada atònita del públic que li va dedicar un gran aplaudiment. Ja és una realitat que noves fornades de ballarins s'han inspirat i en molts casos format amb aquesta companyia de dansa, que a més de donar la volta al món amb els seus espectacles també formen alumnes.

Brodas Bros
Solo 2 - Connect'Art 2017

Malgrat la meva prudència amb el contemporani, crec que la combinació d'aquest amb els diferents estils hip hop és un atreviment totalment encertat. Es palpava la complicitat entre els dos germans, sense oblidar detalls amb el públic marca de la casa. Sempre sincronitzats, polits i propers. Tot el que fan els Brodas ho broden. Un plaer haver-los conegut en persona i haver pogut xerrar amb ells una llarga estona.

Fitxa:

Espectacle: Solo 2
Companyia: Brodas
Lloc: Plaça de Pompeu Fabra, Badalona
Duració: 17 minuts aprox.
Preu: Gratis
Dates: El 2 de desembre
Adreça: Plaça de Pompeu Fabra, 08912 Badalona


Enllaços xarxes socials:
Brodas Bros a Instagram
Brodas Bros a Twitter
Brodas Bros a Facebook


Entrades relacionades:
DdosNdos a l'Hipnotik Festival 2009
Brodas Bros al Teatre Victòria el 2010
Hipstory al Badalona Urban Festival 2011
Concierto Concepto al Teatre Grec el 2013
Brodas Bros 10 Anys al Teatre Coliseum el 2016
Vibra a La Mercè 2017
Connect'Art 2017: 5a Fira de joves creadors de Badalona
Brodas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada