26 d’abril del 2018

SON 15 - Palau Alòs 2018

SON 15 - Palau Alòs 2018

El 27 de gener de 2018 es va celebrar el SON 15 i, com no podia ser d'altra manera, els Daplé Crew hi vam assistir, jo també en representació de BREAK BCN per la col·laboració entre els dos esdeveniments a la darrera edició de cadascun.

El SON 15 és una batalla de bboying organitzada pel grup La Cueva i el col·lectiu On The Ground al Palau Alòs. Ens vam assabentar d'aquest esdeveniment quan van contactar amb nosaltres per la col·laboració. Al final tornaré a parlar de BREAK BCN.

Quan vaig arribar a la zona el meu amic Diamond de Daplé Crew encara no havia arribat, així que vaig fer unes fotos ràpides de l'exterior ple de bboys i vaig entrar per veure si veia alguna cara coneguda entre la multitud.

Vestíbul Palau Alòs
SON 15 - Palau Alòs 2018

El vestíbul era ple de bboys i a un costat hi havia una rotllana on tothom hi podia participar. Allà em mateix em vaig començar a trobar una bona representació de la vella escola amb els Play, Chus i, evidentment, al Briky.

BREAK BCN a SON 15
SON 15 - Palau Alòs 2018

Abans d'entrar a la sala on es celebrava l'esdeveniment em vaig trobar l'Akness cobrant entrades i posant braçalets, que després de saludar-nos me'l va posar gratis per la col·laboració, i un cop a dins vaig comprovar que l'expo aguantava prou bé.

Rotllanes a la pista de ball
SON 15 - Palau Alòs 2018

Hi havia rotllanes per tot arreu, a fora, a la zona de les fotos de l'expo i ja a la pista de ball, plena de gom a gom, n'hi havia almenys un parell, totes amb gent ballant. Després del descans tocava reprendre la batalla i va arribar el Diamond.

Represa de la batalla
SON 15 - Palau Alòs 2018

Vam estar veient un munt de sortides a peu dret fins que la calor humana i la set van fer acte de presència i vaig anar a comprar beguda per no perdre'm les finals. Al cap de poc de tornar hi va haver un altre descans i vam canviar de lloc.

Bboy Briky a la rotllana amb BREAK BCN de fons
SON 15 - Palau Alòs 2018

Vam trobar lloc al costat de l'escenari i asseguts! Vam plantar-hi el cul i ja no ens vam moure fins al final. Amb el descans van tornar les rotllanes i amb aquestes el Briky a la pista de ball, que quan van reprendre la batalla es va quedar amb nosaltres.

Escenari atapeït
SON 15 - Palau Alòs 2018

A l'hora de la final, l'escenari estava molt atapeït amb el DJ Plash, els jutges Tricky, Bruce Wayne i Stripes, l'speaker i bona part de l'organització... i moltíssima gent que ja no sabia on posar-se. Ningú es volia perdre la final.

Bboy Chey a la final
SON 15 - Palau Alòs 2018

Els bboys Husky Hask de Malaganzters i Chey d'Electroduendes van guanyar la final després de quinze sortides, d'aquí el nom de la batalla, SÓN 15 sortides. Final de nivell on tant els guanyadors com els finalistes ho van fer genial.

DJ Plash
SON 15 - Palau Alòs 2018

Després de la final el DJ Plash va continuar punxant una estona mentre la gent s'acomiadava i començava a marxar. Passaven les 23h i molts encara no havíem sopat, així que nosaltres també vam començar a desfilar.

Dreadful & Diamond
SON 15 - Palau Alòs 2018

La meva valoració és que em va molar molt. Ho vaig trobar tot molt original, molt ben organitzat, va estar molt xulo poder quedar amb el Diamond i poder tornar a gaudir de breaking i deejaying en directe. Però això no és tot!

Lights of Gràcia ple de bboys i guiris
SON 15 After Party - Lights of Gràcia 2018

Després de sopar ràpid unes pizzes boníssimes ens vam dirigir al Generator Hostel, on hi ha el Lights of Gràcia, on es celebrava l'After Party del Son 15, que tot i arribar a l'hora ja havia començat i ja estava plena de bboys i guiris.

DJ Kapi
SON 15 After Party - Lights of Gràcia 2018

I més d'un es preguntarà perquè vam anar aquest parell de cansats daplerians a l'After Party? Doncs perquè hi punxava el gran DJ Kapi i sempre és una bona pensada anar a veure una estona aquest mític de la vella escola.

Lights of Gràcia ple de bboys i guiris borratxos
SON 15 After Party - Lights of Gràcia 2018

Vam fer unes birres, vam estar una bona estona veient gent del SON 15 ballant, veient guiris borratxos perdent els papers i enmig d'aquella estranya barreja ja sí que va arribar el moment de replegar les veles. Fins una altra!

Nota: L'exposició va aguantar prou bé des de la inauguració, passant pels New Break City i SON 15 i fins a final de mes. Col·laborar amb un altre esdeveniment va ser una bona experiència que esperem poder repetir en el futur.

Entrades relacionades:
Inauguració BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018
SON 15 - Palau Alòs 2019


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada