15 de juliol del 2018

Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

El 21 d'abril de 2018 es va celebrar el Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018 i, com encara no n'havia vist cap en persona i en tenia moltes ganes, vaig quedar amb l'Agus Jesse i ens hi vam acostar per donar-hi un cop d'ull.

El Barcelona Funky Training és una trobada on es punxen i ballen tots els estils de dansa hip hop, organitzada per la gran Izaskun Ortega - Miss Izzy a diferents centres cívics, en aquest cas al Centre Cívic Bon Pastor.

El Bon Pastor és un barri de Sant Andreu que queda tan a prop de Badalona com de Santa Coloma, de fet, és on s'uneixen les línies L9 i L10 i és precisament a la boca de metro on vam quedar, tot just a dos carrers del centre cívic.

Petites rotllanes inicials
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

Igual que nosaltres, la gent va anar arribant de mica en mica. Al principi es van fer varies petites rotllanes. Davant d'un públic majoritàriament molt jove, nosaltres ens vam apalancar al costat de l'escenari i vam gaudir de la música i la dansa.

Un dels primers valents al centre de la pista
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

A poc a poc, va anar arribant un públic més divers, de totes les edats. Alguns veterans i pares omplien les cadires dels voltants de la pista i alguns ballarins van començar a fer el què saben al centre de la pista, sense la seva rotllana de confort.

Ballant al centre de la pista
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

Un cop estrenat el centre de la pista, van començar a sortir ballarins per torns i es va acabar formant una gran rotllana que va continuar fins que es va omplir del tot. Tots els estils eren benvinguts, a la pista i als plats.

Miss Izzy presentant al DJ Fresco
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

Miss Izzy estava en tot, saludant, gravant per les xarxes socials, venent samarretes... Va arribar el moment en el que ja hi havia força gent i va tocar agafar el micro per animar una mica als presents i presentar com cal al DJ Fresco.

DJ Fresco
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

El DJ Fresco es va marcar una sessió molt xula on tots els estils van tenir el seu moment i recordem que valien tots! Vaig saludar, comprar una samarreta i xerrar una estoneta amb la Miss Izzy i després l'Agus i jo vam sortir a comprar beguda.

Ambient de festa
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

Quan vam tornar ens vam torbar al Kapi que estava ballant amb els bboys. Vam estar una bona estona xerrant fins que va arribar el moment de prendre una decisió: Quedar-nos una estona més o anar amb el Kapi a la presentació de la revista Tramontana?

Cap a Montana!
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018

Sabia que hi havia la presentació i tenia ganes d'anar-hi però no sabia si hi aniria. Quan el Kapi ens va animar, explicant-nos que havia escrit un article i que el primer número volaria... no ens hi vam poder resistir i vam marxar cap a Montana.

La meva valoració és que em va molar molt. La gent ballava qualsevol estil, encara que a mi em xoca house, waaking i dancehall com a hip hop. Va estar molt xulo poder quedar amb l'Agus, conèixer en persona la Miss Izzy i marxar amb el Kapi.

Em va saber greu no quedar-me fins al final però a la propera no passarà. Avui és el Funky Training - Can Clariana 2018! Una Summer Edition amb temàtica hawaiana que no em penso perdre. Animeu-vos a anar-hi! Marxo cap allà!

Entrades relacionades:
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018
Dreadful al Barcelona Funky Training (Entrevista)
Barcelona Funky Training - Can Clariana 2018
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018
Barcelona Funky Training - Boca Nord 2018
Barcelona Funky Training - Fabra i Coats 2018
Barcelona Funky Training - Pere Quart 2019
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2023 (Perifèria Beat Festival)

Presentació Tramontana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada