18 de juliol del 2018

Presentació Tramontana

Presentació Tramontana

El passat 21 d'abril de 2018 es va celebrar la Presentació de Tramontana a la Montana Shop & Gallery Barcelona, la nova revista de graffiti feta per Montana Colors amb col·laboracions internacionals. Malgrat coincidir amb la BFT, vam assistir als dos.

Pàgines de la revista penjades.
Presentació Tramontana

Cap al final del BFT el Kapi ens va animar, explicant-nos que havia escrit un article i que el primer número volaria i l'Agus i jo ens hi vam apuntar. Ens vam sumar als FSC i pel camí vam veure gent que ja estava de tornada, com el Kader.

Assistents xerrant, llegint i signant.
Presentació Tramontana

Quan vam arribar hi havia força gent però ens vam poder fer amb el primer número de la Tramontana, que estava sobre una taula que anaven reomplint sovint. La galeria estava decorada amb les planxes d'alumini d'impressió tèrmica de la revista.

L'Agus Jesse de Hispan Crew
Presentació Tramontana

Les planxes eren el llibre de visita on els assistents deixaven els seus tags i missatges. Nosaltres no en vam ser una excepció. L'Agus va signar amb el nom del seu grup Hispan Crew, mític grup Old School de Santa Coloma de Gramenet.

Dreadful
Presentació Tramontana

Jo vaig signar amb el meu tag Dreadful. He de dir que fins ara m'he contingut alhora de signar a esdeveniments públics per un projecte que encara mantinc ocult però això ja està en procés de canvi. Ens vam fer unes fotos i vam continuar mirant les planxes.

Foto de família de Montana Colors
Presentació Tramontana

El mur del fons de la galeria estava decorat amb les pàgines de la revista i, quan cap al final de l'esdeveniment ja hi havia més gent a fora que a dins, va servir de fons per a fer la foto de família de Montana Colors, on el Kapi no hi podia faltar.

Entre la multitud, Kapi, Artis i Zosen
Presentació Tramontana

El carrer estava ple d'escriptors i artistes que continuaven retrobant-se, xerrant i tramant coses, que és el millor d'aquests esdeveniments. Ara tocava llegir-nos la revista, començant per l'article del Kapi, i després fer-ne una entrada.

Dreadful i Agus Jesse
Presentació Tramontana

La presentació va estar molt bé. Va molar molt anar-hi amb l'Agus i el Kapi, conèixer l'Artis en persona pel camí, trobar-nos gent, xerrar i tramar, signar i aconseguir la revista gratis... Què més es pot demanar? Properament entrada Tramontana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada