24 d’octubre del 2018

Picnic & Break 2018

Picnic & Break 2018

El 14 de juliol de 2018 es va celebrar el Picnic & Break, amb deejaying, emceeing, bboying, locking, grafitti, funk tocat en directe, food trucks, hamaques, jocs d'aigua... Vaig anar a la del 2016, no vaig poder l'any passat i no em volia perdre aquesta.

El Picnic & Break és una block party organitzada pel BCN HH Collective amb la col·laboració de l'Espai Jove Boca Nord, que compta ja amb tres edicions i que s'està convertint en una cita imprescindible del calendari estiuenc de Barcelona.

Vaig arribar una mica tard, directament des d'una manifestació davant de La Model, motiu pel qual no havia quedat amb ningú, tot i que sabia que m'hi trobaria gent. Només entrar a la rampa d'accés a la plaça s'ensumava perfum d'MTN...

Rampa d'accés a la Plaça Botticelli
Picnic & Break 2018

Un cop a dins, quan anava a fer una primera ullada, el primer que vaig veure va ser el Kader pintant una peça. Vam xerrar un moment i el vaig deixar acabant, que el llum collava als escriptors de graffiti més endarrerits.

El Kader acabant de pintar la seva peça
Picnic & Break 2018

Com ja veia que no em donaria temps a fer les fotos de totes les peces, vaig fer un vídeo ràpid de record de tot el mur circular amb alguns dels escriptors de graffiti encara pintant, que va sortir una mica mogudet, així que aquest cop no hi ha imatges.

Gianni Gagliardi Trio
Picnic & Break 2018

L'actuació de Gianni Gagliardi Trio ja estava en marxa tocant en directe des de l'escenari mentre els bboys anaven sortint per torns a una pista de ball i la canalla ballava i jugava a l'altra. Aquest és un esdeveniment family friendly.

Pista amb Bboying
Picnic & Break 2018

Al voltant de la pista de ball em vaig alegrar molt de trobar al Joan Pol (Director del Boca Nord), que no veia des del BREAK BCN VOL. 2 i amb qui vaig estar xerrant una estona, mentre les filles de la Isa rondaven per la pista.

Vaig anar a comprar una cervesa i em va atendre el Mike de Lunaticks Crew, amb qui vaig xerrar una miqueta i ja me'n vaig anar cap a la taula on hi havia la Isa, el Daz, el Chus i d'altres que coneixia però no havíem estat presentats.

Vam estar xerrant una bona estona i com més tard es feia més gent anava marxant, fins que els darrers que quedàvem també ens vam aixecar, com si ja anéssim marxant, però en realitat encara vam estar una estona al voltant de la pista de ball.

La Isa sortint de la pista de ball
Picnic & Break 2018

Una mica de jazz a la pista de ball
Picnic & Break 2018

Bon ambient dins i fora la pista de ball
Picnic & Break 2018

La Isa i les seves filles a la pista de ball
Picnic & Break 2018

Després d'acomiadar-nos vam reprendre la marxa i al túnel de sortida de la plaça em vaig trobar la Bgirl MovieOne de Lunaticks Crew pintant una peça gairebé a fosques. Em vaig presentar per a saludar-la i vam marxar.

Com que el Daz i jo anàvem cap al metro d'Horta, vam marxar plegats i vam continuar la xerrada. Em va agradar molt conèixer-lo una mica més, ja que l'havia vist moltes vegades però el conec en persona des de la Inauguració This Is Street Art III.

És una llàstima que no vaig pensar a fer cap foto de grup, ni cap selfie amb ningú. Les poques fotos que vaig fer van ser de l'esdeveniment per fer aquesta entrada. Vaig arribar tard, cansat i vam estar xerrant tot el vespre/nit.

La Bgirl Movie acabant de pintar la seva peça
Picnic & Break 2018

La meva valoració és que em va molar molt. Va estar molt xulo poder anar-hi sense quedar i trobar-hi tanta gent, poder tornar a gaudir de deejays, funk, break i graffiti en directe amb un ambient entre picnic i block party.

La meva crítica constructiva és que m'hauria agradat que hi hagués hagut rap però no em puc queixar perquè vaig arribar tard i no se què va passar abans. Em vaig alegrar molt que hi hagués cervesa i no calgués sortir de la plaça per trobar-ne.

En fi, espero que hi hagi una nova edició l'estiu vinent i que pugui anar-hi. Als que no vau poder anar-hi, molt recomanable per a tothom, incloent famílies (hi havia hamaques, piscina inflable i pistoles d'aigua), sense excuses pares! ; P

Entrades relacionades:
Picnic & Break 2016
Picnic & Break 2018
Picnic & Break + Meeting Of Styles 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada