14 de novembre del 2018

BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

El 18 de juliol de 2018 es va celebrar el BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018 i, com que la Miss Izzy em va animar, jo vaig animar al Briky i la Isa em va dir que hi aniria, m'hi vaig acostar una estona per donar-hi un cop d'ull als més petits dels BFT.

La BFT Battle Kids és una batalla 1vs1 per a nens de 5 a 16 anys on es ballen tots els estils de dansa hip hop, organitzada per la gran Izaskun Ortega - Miss Izzy a diferents centres cívics, en aquest cas al Centre Cultural Albareda (albaredaalparc).

Tenia ganes d'anar als Jardins de les Tres Xemeneies, que no veia des del POBLEdubSEC 2013 i que, si no estic equivocat, va ser el darrer que es va celebrar, almenys amb aquest nom i per la festa major del Poble Sec.

Batalles a la rotllana
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

El barri estava de festa major però jo no, així que vaig haver de plegar abans i travessar la ciutat de punta a punta per arribar cap a les 19 i veure directament de vuitens a final, que és el que realment em podia interessar més.

Si a les BFT és normal veure gent de totes les edats ballant, aquí els nens prenien tot el protagonisme i la majoria de joves i adults presents al voltant de la rotllana eren familiars i amics que venien per acompanyar i donar suport als nens.

Pensava que no haurien arribat gaires nens petits a vuitens però alguns són tan bons que van tombar d'altres molt més grans. Sobta veure batalles on el contrincant dobla en edat, alçada i coneixements però no sempre guanya el gran.

Little Queen al centre de la rotllana
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Com no podia ser d'altra manera, la Little Queen, una de les filles de la Isa, va participar i va fer un molt bon paper. M'encanta no només com balla sinó també l'actitud que te, digna filla de la seva mare, a qui després vaig saludar.

Speaker Miss Izzy i Jutge Roger Galtes
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

A la tribuna de la rotllana hi podíem trobar la Speaker Miss Izzy i el Jutge Roger Galtes (BCN Lock), a més de col·laboradors com el Javi de Lunaticks Crew (HOP) o la Isa (Art Ditrict) i més cap a la grada d'altres amics com el Briky.

DJ Bonito
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

A l'escenari hi havia el DJ Bonito punxant temes de tots els estils de música, ja que els participants també ballaven tots els estils de dansa, i repartint alguns temassos que embogien la tribuna i ho encomanaven a la grada com si fos una onada.

Batalles a la rotllana
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Els més petits van anar deixant pas als més grans i entre batalla i batalla els adults ens saludàvem i discutíem la jugada mirant la canalla. El Briky em va presentar un breaker de la vella escola, el David Naylor dels DC Rockers, tot un plaer!

Batalles a la rotllana
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Encara em costa de pair alguns estils com a hip hop però algunes barreges em maten, com ara waaking i krump en una mateixa batalla, però si t'oblides del que sempre has cregut i gaudeixes del moment, fins i tot t'agrada.

Batalles a la rotllana
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Finalment van acabar les semis i es va fer una pausa de descans abans de la final, moment que vaig aprofitar per donar un tomb i saludar la família de la Isa, la mare pendent d'alguns dels premis que repartiria i el pare pendent de les nenes.

Cyphers
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Durant la pausa es van fer uns cyphers oberts, on es podia participar sense inscripció prèvia, i uns bboys van saltar a la rotllana per fotre canya amb els temassos que el deejay punxava... de sobte, va tornar la bogeria...

Bogeriaaa!
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

La bogeria es va apoderar dels cyphers. Participants, speaker, jutge i part del public, es va posar a ballar i cantar com si no hi hagués un demà, mentre l'altra part del públic no entenia res. Llàstima que no vaig gravar algun genial moment de bogeria!

El Javi enxampat!
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Moltes vegades no em recordo de fer fotos de gent de qui m'agradaria tenir records i és que en el moment prefereixo parlar-hi i després m'oblido de fer-ne cap. Efectivament, el Javi n'és un i com sabia que em passaria li vaig robar una foto. Enxampat!

La Final!
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Va arribar l'hora de la veritat, el moment de la final, on van arribar un noi i una noia més joveneta. Tots dos ho van fer molt bé, cadascun amb el seu estil, però al final va guanyar el noi i la noia va quedar finalista.

El guanyador i la finalista amb la speaker i el jutge
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

El guanyador i la finalista amb la speaker i el jutge es van fer les fotos de record amb els premis i la batalla es va donar per finalitzada però la festa major continuava amb el concert dels Big Funk Theory. Jo em vaig començar a acomiadar.

Miss Izzy atenent pares i nens
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018

Vaig saludar i xerrar una estona amb el Javi. Vaig xerrar una altra estona amb el Briky, fins que la Joseph Merrick li anava a fer unes fotos. Em vaig esperar que la Miss Izzy acabés d'atendre pares i nens, la vaig saludar i xerrar una estoneta i vaig marxar.

La meva valoració és que em va molar molt. Ho recomano molt a tots els pares i familiars de nens que tinguin les edats per a participar-hi. Va estar molt xulo quedar amb el Briky, la Isa i la Miss Izzy, trobar al Javi i conèixer al David Naylor.

No tinc fills, ni gaires familiars amb aquestes edats, pel que no se si aniré a gaires BFT Battle Kids però aniré a tots els Barcelona Funky Training que pugui i vaig anar al següent, el Barcelona Funky Training - Boca Nord 2018, edició Live Show! (Properament).

Entrades relacionades:
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018
Dreadful al Barcelona Funky Training (Entrevista)
Barcelona Funky Training - Can Clariana 2018
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018
Barcelona Funky Training - Boca Nord 2018
Barcelona Funky Training - Fabra i Coats 2018
Barcelona Funky Training - Pere Quart 2019
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2023 (Perifèria Beat Festival)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada