12 de febrer del 2020

Hip-Hop Market - Antibiotic 2020

Hip-Hop Market - Antibiotic 2020

L'1 i 2 de febrer de 2020 es va celebrar la segona edició del Hip-Hop Market organitzat per Scratch Original 1975 i l'Antibiotic, on ja hi havia estat per una expo, i el primer dia m'hi vaig passar una estona amb el meu cosí David per donar suport.

Només entrar hi havia una parada amb marxandatge dels De La Rue Squad. Vam fer una vista ràpida al local i vaig veure que hi havia una expo del David Shot a la part de dalt i parades de roba com la d'Scratch a la part de baix.

Vam agafar unes birres, ens vam apoltronar als sofàs del costat del DJ Red Wine i des d'allà mateix vam trobar-nos i xerrar amb el Raulitro, el Sergio, el Daz i el Roberto, a qui encara no coneixia en persona. Al sortir em vaig trobar al Nozam.

Mentre el dj punxava, es projectava Beat Street sense veu i després es va fer un petit debat sobre l'escena comtal. L'estona que vam ser-hi va estar bé com a punt de trobada hip hop però el plat fort va ser l'endemà, que no vaig poder anar-hi.

Per acabar, aquest cop només una única foto:

El DJ Red Wine als plats i el Raulitro a la barra i el Roberto recolzat
Hip-Hop Market - Antibiotic 2020

Nota: Només vam passar una estona perquè després vam anar al concert de Falsalarma i volíem arribar-hi tranquil·lament amb temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada