13 de març del 2010

BOTY IBERICA 2009

BOTY IBERICA 2009

Sembla que el 2009 va desaparèixer la Battle Of The Year Iberica, el campionat de breakdance de la Península Ibèrica, que els darrers anys es celebrava a Barcelona.

El primer any que hi vam anar a Barcelona es va celebrar al Poliesportiu de Montigalà (Badalona), el segon al Teatre Grec (dins d'El Grec) i el tercer al CCCB (dins de l'Hipnotik Festival).

Els Electro Breakers vam assistir a totes tres i esperem poder assistir a moltes més en el futur, ja que els guanyadors de les BOTY Iberica anaven a la final, la BOTY Internacional.

És una llàstima que l'any del 25è Aniversari del Hip Hop i l'any del 20è Aniversari de la BOTY Internacional, hagi estat l'any de la desaparició de la nostra BOTY Iberica.

Esperem que no sigui una decisió definitiva i que Hipnotik Faktory torni a organitzar un dels esdeveniments de hip hop més importants de la ciutat, la península i Europa.

25 Anys de Hip Hop! : D

NOTA IMPORTANT:
La primera Battle Of The Year que es va celebrar a l'Estat va ser la BOTY Spain, organitzada pel Kapi i el Moockie l'any 2000. No sé quants anys consecutius es va celebrar, ni per quins motius va canviar de lloc, de nom i d'organitzadors però del 2000 al 2003 la van guanyar els Barcelona Addictos.


Entrada original fora d'aquest bloc:
BOTY IBERICA (08-11-09)


Entrades relacionades a aquest bloc:
NOTÍCIA CALENTA
25 Anys de Hip Hop


Entrades relacionades fora d'aquest bloc:
25 Anys de Hip Hop


Entrades de les BOTY IBERICA fora d'aquest bloc:
BOTY IBERICA 2009
Hipnotik Festival + BOTY IBERICA 2008
BOTY IBERICA 2007
BOTY IBERICA 2006

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada