3 de març del 2010

Hip Hop Life

Hip Hop Life

Durant el darrer Hipnotik Festival es va presentar el primer número de Hip Hop Life, la nova revista de hip hop en castellà, a un preu de només 2,50€ amb un suplement especial de posters de regal. A l'Hipnotik no la vaig veure però uns dies després me la vaig comprar per veure què tal és i fer-ne aquesta entrada.

Al obrir la revista ho vaig fer d'una manera escèptica però amb la ment oberta a noves propostes. Dic d'una manera escèptica perquè m'agraden molt pocs artistes de parla castellana, simplement perquè sempre m'han agradat més els de llengua anglesa, i perquè no acostumo a llegir premsa musical.

No és tracta d'una revista d'aquestes. Es tracten artistes castellanoparlants (alguns dels pioners) però també d'altres llengües i, més breument, toquen el ball i la pintura. Els quatre pilars representats. Una de les coses que es deixen veure és que l'equip de la revista és el mateix que l'anterior de Hip Hop Nation.

25 años de hip hop a Hip Hop Life

De fet, el que veritablement em va impulsar a comprar la revista va ser l'article 25 años de hip hop, perquè venia de conya coincidint amb la celebració, per saber una mica com ho celebraven per Espanya i per la sèrie d'entrades que estava publicant al bloc. Sort que em va picar la curiositat.

L'equip transpira per les pàgines, no només amb el seu treball escrit, gràfic o participatiu, sinó també en forma de sessió fotogràfica de models de roba! Ho trobo molt divertit i original. Articles preferits: CPV, 25 años de hip hop, DJ Premiere, Mai, Pioneros del graffiti en España i Koa. Molt guai l'apartat Graff.

He de reconèixer que, en aquest cas, ha estat tota una sorpresa, no està gens malament i també és una bona font per descobrir, no només artistes o festivals, sinó també marques i botigues de roba hip hop. La recomano a la penya del rotllo, fans del rap en castellà o qui vulgui estar una mica al dia sobre el tema.

Hipnotik Festival a Hip Hop Life

Mireu si en vaig quedar convençut que al mes següent vaig repetir. El que em va impulsar a tornar a comprar la revista van ser els articles Hipnotik Festival i At Versaris, per saber què deien fora de les nostres terres del nostre festival i el nostre grup insígnia. I pels 25 anys, és clar!

No me'n vaig penedir gens ni mica. Molt bons tots dos articles, malgrat que el primer es va centrar en els concerts, suposo que reservant material per a un altre número. Articles preferits: Hipnotik Festival, Zeta i At Versaris. I altre cop molt molt guai l'apartat Graff.

La vaig comprar un parell de cops i no descarto tornar-la a comprar si veig algun article que m'interessi molt, segurament pels voltants dels Hipnotik, però no em vull haver de seguir reportatges fraccionats en articles mensuals i acabar-me enganxant a comprar-la cada mes.

El número 7 de Hip Hop Life ja és a la venda!

25 Anys de Hip Hop! : D

Entrada original fora d'aquest bloc:
Hip Hop Life (11-10-09)


Entrades relacionades a aquest bloc:
25 Anys de Hip Hop


Entrades relacionades fora d'aquest bloc:
25 Anys de Hip Hop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada