21 de març del 2010

25è Aniversari dels Electro Breakers

Rètol de Metro d'Universitat

El passat dissabte 13 de març, ahir va fer una setmana, el Joe, el David i jo vam anar a Universitat per commemorar i celebrar el 25è Aniversari dels Electro Breakers. Per una banda vam anar al lloc exacte (avui de més difícil accés) i per l'altra vam anar a sopar i fer unes copes.

David i jo a al lloc exacte de la fundació
(vestíbul de l'estació de tren anul·lada d'Universitat)

El lloc exacte és el vestíbul de l'estació de tren anul·lada d'Universitat, situat just al darrera de les actuals oficines de TMB del vestíbul de l'estació de metro d'Universitat. Als anys vuitanta hi entràvem fàcilment colant-nos per l'entrada o sortida però ara no és tan fàcil, hem d'anar uns carrers més enllà.

<<< Un dia del mes de març de 1985 l'Alex Berrón Sarabia i jo ens vam colar al vestíbul de l'estació de tren anul·lada d'Universitat, vam fundar el nostre grup i ho vam escriure a la paret. Ja feia algun temps que ballàvem plegats i al cap de poc en vam modificar el nom però ja estava fundat! >>>

Desgraciadament l'Alex ja no està entre nosaltres però el David i jo vam intentar trobar el lloc exacte per commemorar-ho, immortalitzar-ho i tenir un sentit record per l'Alex. No estàvem segurs d'aconseguir-ho però afortunadament així va ser i amb prou sort com per trobar-hi sorpreses.

David, Joe i jo a Breakland
(vestíbul de l'estació de metro d'Universitat)

Un cop vam haver aconseguit la nostra fita, vam anar a la Plaça Universitat a esperar al Joe, que no havia pogut venir abans. Un cop vam ser allà els tres junts, vam explicar l'experiència al Joe i tot seguit ens vam dirigir cap al Foster's Hollywood de Balmes per anar a sopar, que es feia tard i feia fred.

Vam sopar, commemorar la fundació, explicar batalletes breakers i brindar a la memòria de l'Alex, al 25è aniversari del grup i a la salut de tots plegats. En acabat, vam tornar a la Plaça Universitat, vam baixar al metro i vam commemorar-ho i immortalitzar-ho un darrer cop els tres junts.

Després vam anar a casa del David i vam fer unes bones copes, tornant a brindar, veient part del material documentat a Universitat, comentant-lo, parlant de properes trobades commemoratives i plans i veient vídeos musicals per internet fins a les tantes de la matinada. Va estar força bé.

El fet de la fundació del grup, com era llavors i com és ara el lloc i l'entorn i què hi fèiem a l'època, ja ho explicaré en futures entrades, ja que ara només volia escriure sobre la commemoració i celebració, donant així el tret de sortida a les entrades sobre el 25è Aniversari dels Electro Breakers.

25 ANYS D'ELECTRO BREAKERS! : D

Entrades relacionades:
25è Aniversari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada