8 d’abril del 2010

Taules de Classificació

Taules de Classificació

ATENCIÓ! INICI NOTA PRÈVIA ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ:

Quan vaig escriure aquesta entrada ja vaig explicar que tot això es tractava d'una tasca molt difícil que intentava pel que podia aportar en un futur i a posteriors entrades vaig continuar demanant ajuda a les organitzacions amb poc o cap èxit. La desaparició de l'HIPNOTIK FESTIVAL i la BOTY IBERICA i l'aparició, reaparició i desaparició de múltiples esdeveniments hip hop són els motius principals pels que he desistit d'aconseguir omplir totes les taules de classificació i si no les puc tenir totes ja no val la pena publicar-ne cap. Ho havia d'intentar i no ho vaig aconseguir. Malgrat això, no descarto publicar una entrada recopilant tots els guanyadors que tingui de totes les edicions a les que vaig assistir d'aquests dos grans esdeveniments.

ATENCIÓ! FINAL NOTA PRÈVIA ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ.


Una de les tasques que darrerament m'està ocupant més temps per aquest bloc és intentar fer les Taules de Classificació dels resultats de dansa de tots els HIPNOTIK FESTIVAL i BOTY IBERICA celebrats a BCN. No és una feina gens fàcil, ja que l'organització no les te publicades (malgrat haver-los-ho suggerit), les dades no estan disponibles a Internet (ni me les han pogut facilitar) i costa molt intentar aconseguir-les. És per aquesta dificultat d'obtenir unes dades que crec que haurien de ser públiques que faré tot el que pugui per reunir-ne el màxim possible.

Per una banda, les meves fonts principals són els meus vídeos (molts encara pendents d'editar) i els llistats d'inscripcions d'algunes edicions que l'organització va publicar en el seu moment, però entre que a molts vídeos o no s'entenen els noms dels participants o directament no s'anomenen durant les batalles i que l'organització després només publica els noms dels guanyadors o directament no publica res, doncs no cal dir com de minuciosa i detectivesca resulta la investigació que he de dur a terme per casar els noms amb les imatges de vídeo.

Per una altra banda, he d'agrair l'altra font d'informació, la col·laboració de tots els participants amb els que he aconseguit contactar personalment per corroborar la seva participació i posició, que fins i tot m'han ajudat amb els noms d'alguns contrincants, anys després que es produïssin els fets, i que anomenaré adientment a cada taula on hagin participat. També espero la col·laboració dels lectors que puguin aportar informació allà on vegin que en manca, així que si algun lector pot omplir un buit o corregir una errada de les taules, que deixi un comentari.

Intentaré tenir totes les semifinals, finals i guanyadors de Bboying (Bboy 1vs1, Bgirl 2vs2 i Crew C2C), Popping i New Style que pugui aconseguir però també estic obert a incloure les de les competicions de rap, human beat box o graffiti, sempre i quan me les proporcioni algú, ja que jo ni tinc vídeos de tot, ni disposo de més temps material per fer-ho, així que si algun lector te taules de classificació d'aquests festivals, de qualsevol competició, que deixi un comentari. No cal dir que qualsevol que col·labori serà anomenat a cada taula on hagi participat.

Així doncs, aquesta és una feina difícil i llarga, que trigarà temps a veure la llum però que al final servirà perquè tothom que cerqui les dades les trobi fàcilment, així com enllaços a tots els participants que tinguin presència a Internet i vídeos de batalles, tot en un únic lloc i en català. Perquè em molesto a fer-ho? Perquè algú ho havia de fer. El que ara fem, demà serà història i si ningú no en deixa constància, mai no haurà existit. Una de les raons principals d'aquest bloc és deixar constància de la meva història del hip hop, la que he viscut i visc a BCN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada