22 de maig del 2010

NOTÍCIA CALENTA

NOTÍCIA CALENTA

Anem amb la primera NOTÍCIA CALENTA d'aquest bloc i me'n alegro molt que sigui una molt bona notícia: Dos anys després de la darrera edició, torna la Battle Of The Year Iberica!

La BOTY IBERICA 2010 es celebrarà el proper dia 5 de juny de 2010 al Mercat de les Flors de Barcelona. I fins aquí puc escriure, ja que no hi han més dades disponibles.

Si hi voleu participar, a la web hi teniu els formularis d'inscripció per a grups C2C i noies 2vs2, així com l'autorització per a menors d'edat. Espavileu que només falten quinze dies!

Si hi voleu assistir, suposo que les entrades estaran aviat a la venda als punts habituals però no ho tinc confirmat. Tan aviat com tingui més dades actualitzaré aquesta entrada.

Ens veiem a la BOTY IBERICA 2010! : )

ACTUALITZACIÓ!

Ja tenim totes les dades! El Deejay serà en Neas i l'Speaker en Drako. Hi haurà un Show Especial de Vagabonds "Alien". Ja es poden Comprar entrades anticipades a Codetickets, a un preu d'11,50 € (despeses de gestió incloses). Es podran comprar entrades a taquilla a partir de les 15h. Obriran les portes a les 16h i les tancaran a les 22h.


ACTUALITZACIÓ! BOTY IBERICA 2010 CANCEL·LADA!

Lamentablement, el comunicat oficial diu el següent:

"BATTLE OF THE YEAR IBERICA 2010 ES CANCEL·LA PER MANCA DE PARTICIPANTS A L'ESDEVENIMENT. Agraïm a tots els grups inscrits, desitjant que en properes edicions es reuneixin més grups per a la competició. Les entrades anticipades es tornaran en un termini no superior a 15 dies pel valor de tot el seu import. Qualsevol dubte o consulta: info@botyiberica.com"

Gràcies al Joe que estava a l'aguait i m'ha avisat perquè l'organització no ha informat de res de la BOTY IBERICA 2010 per correu-e, ni que n'hi hauria ni que s'ha cancel·lat. EPIC FAIL!

Fitxa resum:
Festival: Battle Of The Year Iberica 2010
Organització: Hipnotik Faktory
Lloc: Mercat de les Flors
Entrades: Codetickets
Preu: 11,50€ (despeses de gestió incloses)
Data: El 5 de juny de 2010
Hora: De 16h a 22h
Adreça: Plaça Margarida Xirgu


Entrades relacionades a aquest bloc:
BOTY IBERICA 2009


Entrades relacionades fora d'aquest bloc:
BOTY IBERICA
Hipnotik Festival + BOTY IBERICA 2008
BOTY IBERICA 2007
BOTY IBERICA 2006

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada