2 de juny del 2010

NON-TÒXIC: L'art urbà desfila a Diagonal Mar

NON-TÒXIC: L'art urbà desfila a Diagonal Mar

Del 12 al 31 de maig de 2010 es va celebrar el NON-TÒXIC: L'art urbà desfila a Diagonal Mar al centre comercial del mateix nom de Barcelona, una prèvia del NON-TÒXIC 2010: Festival Internacional d'Art Urbà i d'Art Públic de Badalona. Em vaig assabentar per casualitat el darrer dia però prou a temps com per poder assistir a l'exposició i fer unes fotos.

L'exposició, situada a la rotonda central de la Planta 1 del Diagonal Mar, estava composta per obres dels artistes internacionals Den, Barri Groc, Lo Siento, Popay, Morse i Dran, realitzades durant el festival de l'any passat, més les obres dels artistes Den i Barri Groc, realitzades en directe al centre comercial expressament per a aquest esdeveniment.

Peça nova de Den (Bilbao, País Basc)

Eva Mena, també coneguda com a Den, és una artista de Bilbao que pertany al grup eXtraLargos.

Peça nova de Barri Groc (Badalona, Catalunya)

Barri Groc és un col·lectiu d'artistes visuals de Badalona, composat per Lucas Milà, Max Gärtner i Carlos Garci.

Peça de Lo Siento (Barcelona, Catalunya)


Peça de Popay (Montreuil, França)


Peça de Morse (Móstoles, Espanya)


Peça de Den (Bilbao, País Basc)


Peça de Barri Groc (Badalona, Catalunya)


Peça de Dran (Toulouse, França)


Jo amb una de les genials peces de Den

Com podeu veure a les imatges, l'exposició va estar força bé. Una bona manera d'apropar el graffiti al públic general (llàstima no haver vist res en directe) i una genial forma de promocionar el proper festival (veient moltes de les peces de l'edició anterior). Sens dubte, m'han entrat moltes ganes d'anar-hi, així que espero poder assistir-hi a primera fila.

El festival NON-TÒXIC 2010 tindrà lloc de finals de juny a primers de juliol, quan tingui més informació n'escriuré una entrada amb prou temps com perquè hi pugui assistir tothom que vulgui. Mentrestant, podeu visitar el bloc NON-TÒXIC, que, malgrat el seu aspecte descuidat, està carregat de fotos de les dues edicions anteriors. No us el perdeu!

25 ANYS D'ELECTRO BREAKERS! : D

Entrades relacionades:
25è Aniversari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada