10 de juny del 2010

Cómete la calle

Cómete la calle

El passat dissabte 5 de juny el Joe i jo vam anar al Teatre Victòria a veure la Gran Final del Cómete la calle, el primer concurs de ball online XXL. No sabíem ben bé de què tractava però com que el jurat eren els germans Brodas, l'speaker l'Eduardo Cortejosa i com que la BOTY IBERICA 2010 havia estat cancel·lada... doncs ens hi vam acostar.

Cómete la calle al Teatre Victòria

Vam arribar d'hora al teatre i vam esperar a una terrassa del costat del l'entrada per veure quina classe de públic venia. Va anar arribant tot tipus de gent i de totes les edats, per bé que majoritàriament eren familiars i amics dels participants. Per poder entrar havies de lliurar el correu-e que t'enviaven quan t'hi apuntaves per internet però no tothom el portava...

Exhibició de dansa per Tribu Urbana Center

Un cop a dins, vam poder triar les butaques que vam voler perquè, malgrat que hi havia força gent, no van omplir ni de bon tros tot l'aforament d'un teatre tan gran. Els participants eren d'edats variades, des de joves fins a nens, entenent per joves algun home, uns quants joves adults i una majoria de jovent adolescent i entenent per nens, doncs això, nens.

Exhibició d'skate per Eina Skateboard Company
(amb l'escriptor Berok graffitejant al fons)

A banda dels concursants, com podeu veure a les fotos, també hi han haver exhibicions de dansa per Tribu Urbana Center, d'skate per Eina Skateboard Company, de rap per Ambkor i de graffiti per Berok, que va estar pintant durant tot l'esdeveniment. Totes van estar força bé però la d'skate, malgrat l'espectacularitat inicial, se'ns va fer una mica monòtona i llarga.

Exhibició de rap per Ambkor

Hi havien individuals, parelles i grups, tot coreografiat però de cap estil concret. Vam poder veure força de new style, bastant de popping i una mica de locking però pràcticament res de breaking. Tot i ser una Gran Final, en termes generals, se'ls veia massa pendents de no fer-ho malament, nerviosos i sense acabar de netejar però també n'hi havien de força bons.

En Cortejosa i els Brodas nomenant als guanyadors

Un cop va haver participat tothom, es van deixar els darrers veredictes de totes les categories pel final. Cadascun dels germans Brodas van nomenar cadascun dels guanyadors de cada categoria i en Cortejosa els va anar anunciant i demanant els aplaudiments. Els guanyadors van ser: Gloria Bernal, Cristian, Pablo i Jesús i Shut Up and Dance.

Els Brodas després de l'actuació
(amb l'escriptor Berok acabant el graffiti)

Un cop lliurats els premis, els Brodas van finalitzar l'esdeveniment amb un fragment del seu brillant espectacle Brodas Bros. Podria veure'ls una vegada i una altra i una altra i no em cansaria mai. Són genials! Em pregunto perquè no editen un DVD amb l'espectacle i extres de vídeo i fotos d'entre bambolines, la gira, Brodas Kids, etc.

En Berok amb el graffiti finalitzat

Després dels Brodas en Cortejosa va presentar el graffiti d'en Berok completament finalitzat. S'ha de dir que, malgrat que pensàvem que potser no el podria acabar a temps, al final va quedar genial, sobretot els músculs marcats a la pell de l'esquena del breaker. També s'ha de dir que va tenir el detall de quedar-se per atendre als que ens vam acostar.

En Berok saludant-nos

Sembla ser que el concurs formava part d'una campanya publicitària del patrocinador XXL, una nova marca de Panrico, organitzada a través del servei de publicitat treemkt. El teatre estava ple de cartells i caixes d'XXL, l'speaker l'anomenava tot el concurs, tots els premis incloïen productes seus i a la sortida donaven palmeres de xocolata.

En Joe i jo davant d'un cartell del Cómete la calle

La veritat és que no va estar malament. Evidentment, no va ser cap substitut a la BOTY IBERICA 2010 però vam passar una bona estona veient jovent ballar, gaudint de les exhibicions, dels germans Brodas i del berenar de comiat, tot de franc. Si voleu veure vídeos dels càstings dels participants i els dels consells dels Brodas, podeu visitar el canal Cómete la calle a YouTube.

25 ANYS D'ELECTRO BREAKERS! : D

Entrades relacionades:
25è Aniversari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada