17 de juny del 2010

Montana Shop & Gallery Barcelona

Montana Shop & Gallery Barcelona

Montana Shop & Gallery Barcelona és la botiga i galeria oficial de Montana Colors a Barcelona, la marca catalana líder mundial de pintura i tinta per a graffiti... i moltes coses més que intentaré explicar properament en una altra entrada.

Montana Shop Barcelona

Quan entrem ens trobem la botiga, on podem trobar tot tipus de material relacionat amb el graffiti, de la marca Montana i d'altres, per professionals i col·leccionistes. Esprais, retoladors, accessoris, llibres, revistes, marxandatge, roba...

Montana Shop Barcelona

A ma esquerra hi ha roba i marxandatge, samarretes, gorres, bosses, carteres, clauers... coses de la marca Montana, d'altres de marques d'escriptors de renom i d'altres de marques de moda hip hop. També hi han màscares per pintar.

Vitrina de retoladors a Montana Shop Barcelona

A ma dreta hi ha una vitrina de retoladors de la marca Montana i d'altres, tant per fer esbossos als black books com per taggejar per tot arreu, de tinta o pintura, prims o gruixuts, plens o buits amb pots per recarregar, d'un en un o en paquets.

Gamma de colors d'esprais a Montana Shop Barcelona

Com a escriptor passant molts anys a la reserva, el que més em va impressionar el primer cop que els vaig visitar va ser la gamma de colors que ocupa la part central de la botiga. Lluny queden els anys dels pobres Felton Spray!

Vitrina per a col·leccionistes a Montana Shop Barcelona

Al final de la botiga tenen una vitrina per a col·leccionistes amb llaunes, gorres i ninots decorats i signats per escriptors de renom. També hi tenen DVDs de docus i pelis i unes prestatgeries amb llibres difícils de trobar fora d'internet.

Montana Shop Barcelona

L'atenció al client és excel·lent, t'escolten, t'expliquen, t'ensenyen, t'aconsellen i saben de què parlen, convertint la botiga en un punt de trobada del món del graffiti per a escriptors i simpatitzants de l'art urbà. Però això no és tot!

Montana Gallery Barcelona

Davant de la part central del mostrador hi ha l'accés gratuït a la galeria, una galeria d'art urbà amb exposicions temporals on exposen els millors artistes nacionals, estatals, europeus i mundials. Una oportunitat única de veure el què es cou.

'Sandeces' d'Inocuo

Vaig tenir la sort d'enxampar els darrers dies de l'exposició d'Inocuo Sandeces, artista barceloní amb estudi de disseny gràfic, que servirà per il·lustrar la part d'aquesta entrada dedicada a la galeria. Il·lustració de luxe.

Calaveres taggejades d'Inocuo

Només entrar et rebien unes brillants calaveres taggejades, dignes d'una portada de disc dels Cypress Hill, que intimidaven tant com la cal·ligrafia i filigrana de la resta de l'obra exposada d'Inocuo. La Kat Von D en voldria una!

Montana Gallery Barcelona

La resta de peces estaven penjades a les parets de tota la galeria en formats d'allò més diferents. La galeria te una mena de sofà al centre, completament taggejat, on poder seure i contemplar les obres amb tota la calma que calgui.

Montana Gallery Barcelona

Al final de la galeria hi ha un aparador amb la porta d'entrada de les inauguracions, quan la botiga està tancada, una taula amb el catàleg de l'exposició i un formulari per si et vols apuntar per rebre informació directament a casa.

Instal·lació BCN Living Art Objects

Al marxar de la galeria, pel mateix lloc per on hem entrat i que torna a donar a la botiga, t'acomiada la instal·lació BCN Living Art Objects, col·laboració amb poster de Btoy, graffiti de Sagüe, tag de Manea i escultures d'Abalon.

Montana Gallery Barcelona

Ja des del carrer, podem veure la galeria a través de l'aparador, que està situat just a l'esquerra de l'aparador de la botiga, només separats per la porteria d'accés a l'escala de veïns de l'edifici. Jo sempre que marxo em quedo amb ganes de més.

Si sou o passeu per la capital i sou escriptors o simpatitzants, us animo a visitar Montana Shop & Gallery Barcelona... i si us agrada alguna cosa i podeu, feu una compra i col·laboreu amb la causa! Properament més! ; )

Fitxa:

Lloc: Montana Shop & Gallery Barcelona
Adreça: Carrer Comerç 6, 08003 Barcelona
Telèfon/Fax: 932 680 191
Correu-e: barcelona@montanacolors.com
Horari: De dilluns a dissabte, d'11 a 20:30
Calendari exposicions: Montana Gallery Barcelona

Exposició: Sandeces
Escriptor: Inocuo
Presenta: Montana Gallery Barcelona
Lloc: Montana Gallery Barcelona
Preu: Gratuïta
Dates: Del 17 d'abril al 31 de maig de 2010
Adreça: Carrer Comerç 6, 08003 Barcelona


Entrades relacionades:
Montana Cafè & Pizza Barcelona
Paisatges
Art Transit
El naixement del còmic
Neon Kids
Hello World
Animalocalypsis now
Galaxia 17812
Agnostic Fonts
Full Frame
Homenatge a Moebius
The Burning Silence
El Món dels Bodé
Aliens
The Lobby Boy
Inauguració Montana Colors: 20 anys, 20 escriptors
Montana Colors: 20 anys, 20 escriptors
Mug-Shots
Parallel Realities

2 comentaris:

  1. Sin lugar a duda LA MEJOR MONTANA!!!!!!!, en sus ultimos años podemos apreciar una mejora general en cuanto a su crecimiento como tienda y galeria y mas importante aun su atencion al cliente!!! siempre bien surtidos IMPORTANTISIMO DETALLE PARA EL GREMIO!!!, estuve de vacaciones en Sevilla y fue muy desepcionante, el local es impresionante pero no me vale de nada si no tienes un buen stock y lo mas importante LA FALTA DE SERIEDAD EN CUANTO AL CUMPLIMIENTO DE HORARIOS LABORALES!! Por eso quiero destacar la gran labor y el trabajo serio y en equipo con el que contamos en BARCELONA GRACIAS SU MTN SHOP&GALLERY BCN!!!!!!!! es ejemplar vuestra labor!

    ResponElimina
  2. Hola anònim! Gràcies pel comentari. Me'n alegro que compartim la mateixa opinió respecte a l'mtn de bcn. Torna quan vulguis, aviat reprendré la publicació amb força graffiti! : )

    ResponElimina