20 de juny del 2010

Montana Cafè & Pizza Barcelona

Montana Cafè & Pizza Barcelona

Montana Cafè & Pizza Barcelona és el bar i restaurant oficial de Montana Colors a Barcelona, la marca catalana líder mundial de pintura i tinta per a graffiti... i moltes coses més que intentaré explicar properament en una altra entrada.

Montana Cafè & Pizza Barcelona

Quan entrem ens trobem el bar, on podem prendre alguna cosa, berenar o fer un petit mos, mentre gaudim de les obres exposades a les parets, el mural d'Aryz o els llibres de graffiti de la veïna Montana Shop & Gallery Barcelona.

Montana Cafè & Pizza Barcelona

A ma esquerra hi ha una petita i estreta barra amb un un munt de flyers i gerros (encertadament fets amb llaunes d'esprai Montana Colors), seguits de tres taules per a dues persones cadascuna. A sobre hi han obres exposades.

Montana Cafè & Pizza Barcelona

A ma dreta hi ha la barra del bar, seguida d'una gran taula amb pufs a una banda i un gran banc a l'altra, darrera dels quals hi han unes prestatgeries plenes de magnífics llibres de graffitis, a continuació dels quals hi han els serveis.

Detalls de la porta corredissa a Montana Cafè & Pizza BCN

Una porta corredissa dona accés als serveis, que són petits però moderns i nets. Pareu atenció als detalls de la porta corredissa, que està penjada d'uns vagons de metro graffitejats i als símbols d'home i dona... i el poli que fuig!

Detall mural d'Aryz a Montana Cafè & Pizza Barcelona

Al davant hi ha una obra mestra, un impressionant mural d'Aryz, que va pintar per a la inauguració del bar, el procés del qual podeu gaudir en vídeo. La imatge no fa justícia, visiteu la foto de l'autor per veure-la sencera.

Montana Cafè & Pizza Barcelona

Al fons hi trobem l'accés al restaurant, al costat del qual hi ha un forn, sobre dels quals hi ha pintada part de la carta del bar. Bar i restaurant són dos locals completament diferents i el pas de l'un a l'altre es fa per mitjà d'una rampa.

Restaurant La Sucursal

El restaurant és l'antic La Sucursal. Crec -no afirmo- que tret de conservar el nom i la imatge ja no te gaire o res a veure amb l'anterior etapa. Ara només s'hi pot menjar en grup i per reserva. Ideal per fer trobades privades! Consultar opcions.

Restaurant La Sucursal

Amb cinc taules de vuit i sis taules de dues persones es poden fer trobades petites o nombroses amb el restaurant tot per vosaltres! El restaurant te una entrada independent pel Carrer Portal Nou, que normalment està tancada.

Obres d'Okuda a Montana Cafè & Pizza Barcelona

Tornant pel mateix recorregut fins a la barra, fixem-nos en les obres exposades i a la venda de les parets, hi han obres d'Okuda (iam) que van estar exposades a Nova York!

Graffiti sobre les ampolles a Montana Cafè & Pizza BCN

Abans de marxar, ja a la barra, fixem-nos en petits detalls, com el gerro de capçals d'esprais de sobre la barra o el graffiti de la paret sobre les ampolles de licors. També podeu recollir alguna de les targetes, postals i flyers.

Montana Shop & Gallery i Cafè & Pizza Barcelona

Si mirem des dels carrers Comerç amb Petons, podem veure els tres locals de Montana: la galeria, la botiga i el bar, més el restaurant que al que es pot accedir pel bar o directament pel Carrer Portal Nou. La Zona Montana!

Malgrat encara no he provat el restaurant, el lloc està força bé per quedar i fer una cervesa mentre xerreu i mireu les obres i els llibres. El local disposa de Wi-Fi i lladres per endollar els mòbils i portàtils, així com parking de bicis.

Si sou o passeu per la capital i sou escriptors o simpatitzants, us animo a visitar Montana Cafè & Pizza Barcelona, per quedar i fer una cervesa o un mos, mirar-vos les obres i els llibres i col·laboreu amb la causa! Properament més! ; )

Fitxa:

Lloc: Montana Cafè & Pizza Barcelona
Adreça: Carrer Comerç 4, 08003 Barcelona
Telèfon: 933 106 595
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 23, dissabte de 12:30 a 23 i diumenge de 12:30 a 17.


Entrades relacionades:
Montana Shop & Gallery Barcelona
Paisatges
Art Transit
El naixement del còmic
Neon Kids
Hello World
Animalocalypsis now
Galaxia 17812
Agnostic Fonts
Full Frame
Homenatge a Moebius
The Burning Silence
El Món dels Bodé
Aliens
The Lobby Boy
Inauguració Montana Colors: 20 anys, 20 escriptors
Montana Colors: 20 anys, 20 escriptors
Mug-Shots
Parallel Realities

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada