29 de febrer del 2016

Actualització entrades Breakdance

BDs Breakdance i Breakdance 2 Electric Boogaloo

El passat 10 de juliol vaig trobar a la fnac Diagonal Mar les pel·lícules Breakdance i Breakdance 2 Electric Boogaloo reeditades en DVD i BD doblades al castellà i originals en anglès per 15€ cadascuna. Posteriorment a les botigues hi trobava les dues parts en DVD però en BD només la primera o la segona, mai les dues juntes. El 21 d'agost vaig comprar els BDs a la fnac.es per menys de 13€ cadascun, que van arribar l'1 de setembre.

Per una banda, els vaig comprar per poder tenir per primera vegada les pel·lícules originals doblades al castellà, com es van estrenar aquí i com les vaig veure el 1984 la primera part i el 1985 la segona, que vaig deixar d'escoltar quan vaig substituir els vells VHS amb versions doblades al castellà gravats el 1990 pels llavors nous DVDs amb versions originals en anglès sense subtítols comprats el 2006. L'alta definició va ser un plus.

Per una altra banda, els vaig comprar per poder actualitzar les entrades que vaig escriure el 2011, explicant com són els nous BDs i corregint i ampliant els enllaços per qui els vulgui comprar i no sàpiga on, fet que em va fer adonar que també hauria de corregir i ampliar els enllaços de la resta de compres de cinema, com així he fet. Faré el mateix quan tingui alguna versió nova que valgui la pena explicar com és.

I ja posats, també tenia ganes d'actualitzar i ampliar l'entrada 25 Anys de Hip Hop del 2010 (original de 2009), afegint les imatges dels actors Jon Chardiet i Robert Taylor de Beat Street i actualitzant les notícies sobre la possible nova seqüela o noves pel·lícules de Michael Chambers i Adolfo Quinones. Si vols saber una mica més sobre la meva història de la pel·lícula i veure els "llavors i ara" dels personatges principals, no te la perdis!

Així doncs, passats tots els esdeveniments hip hop explicats a aquest bloc de setembre a gener, passades totes les festes d'aniversaris i vacances nadalenques i després de veure les pel·lícules i saber com son aquests nous BDs, ha arribat el moment d'actualitzar totes les entrades esmentades, que espero que puguin agradar i ser d'utilitat als que seguiu aquest bloc i a qui les trobi cercant informació per internet.

Entrades relacionades:
Krush Groove
Rappin'
Delivery Boys
Turk 182!
Body Rock
Breakin' 2 - Electric Boogaloo
Beat Street
Breakin' - Breakdance
Style Wars
Wild Style
Subway Art
25 Anys de Hip Hop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada