23 de juliol del 2016

Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

El 20 de juny de 2016 es va celebrar el taller Poe One Breaking, dins del festival Hip Hop Summer Edition i, com no podia ser d'altra manera, el Nono i jo hi vam assistir per veure com era una classe magistral de bboying del Poe One.

El Hip Hop Summer Edition són unes jornades de hip hop organitzades per UniversoBboy i El Generador amb la col·laboració de l'Ateneu Popular 9 Barris, on s'hi fan competicions, xerrades i tallers com el d'aquesta entrada.

A l'hora del taller, el Nono i jo ja hi érem presents des de la xerrada prèvia i ja havíem vist i parlat amb el Poe One i el Javi i el Mike dels Lunaticks Crew. El Javi faria el taller però el Mike només el veuria, com el Nono i jo.

Exercicis al Taller de Bboying
Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

El Poe One, membre dels Style Elements i Rock So Fresh, després d'un bon escalfament va començar la classe demanant als alumnes que fessin una rotllana al seu voltant i els va explicar com aniria la classe i que hauria de vigilar i no podria fer alguns moviments perquè s'havia lesionat el dia abans a Alemanya.

Rotllana al Taller de Bboying
Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

La classe va consistir en fer unes sèries d'exercicis molt oberts que el Poe One anava observant i corregint i després de cada sèrie es tornava a fer la rotllana i els comentava com havia anat, què es podia millorar i, sobretot, un munt de consells perquè cadascú apliqués a la seva manera amb el seu estil. Senzillament genial.

Poe One ballant al Taller de Bboying
Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

El Poe One també va ensenyar alguns trucs per poder ballar sense que ni empitjori ni es noti una lesió, simplement esquivant o no forçant la zona lesionada fent moviments on no cal o cal poc. Amb aquests trucs, seguretat i actitud ningú hauria dit que estava lesionat, tret que no va fer powermoves. Molt interessant.

Rotllana al Taller de Bboying
Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

Al taller hi van assistir bboys i bgirls joves i grans. Van acabar tots xops i esgotats però molt satisfets. El Javi va fer les tres hores com un campió, el Mike es va absentar una estona i al banc dels reservistes el Nono va ajudar controlant el volum de la música quan el Poe One parlava i jo em vaig esgotar només de veure'ls ballar.

Em va molar molt la forma d'ensenyar del Poe One. Va fer pencar de valent però molt didàctic, agradable i humil, no va aixecar mai el to de veu. Molt professional. Tothom sabia a què s'hi anava i ningú estava per perdre el temps. Respecte.

Hi vam assistir per veure com era una estona i ens hi vam quedar les tres hores. Un plaer i un honor. Un cop acabat, ens vam fer unes quantes fotos de família per recordar el taller i la jornada del Hip Hop Summer Edition. Moltes gràcies!

Foto de Família a l'ateneu de Nono
Poe One Breaking - Hip Hop Summer Edition 2016

Abans del taller la jornada va començar amb la xerrada Desde las raices: De USA a BCN, a la que hi vaig assistir i de la que també en vaig escriure i publicar una entrada.

Actualització:
El Generador va publicar el 03-09-16 el vídeo del festival al seu canal de YouTube.


Entrades relacionades:
Desde las raices: De USA a Barcelona - Hip Hop Summer Edition 2016
Inauguració BREAK BCN - Say It Loud 2015
Transmissions - Say It Loud 2015
Desde las raices: Barcelona Edición 2015
Break a la Plaça Universitat (2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada