7 de juliol del 2016

Presentació Street Spirit Magazine

El Derz davant del Montana Cafè
Presentació Street Spirit Magazine

El passat 14 de juny de 2016 es va celebrar la Presentació de Street Spirit Magazine al Montana Cafè, la nova revista de graffiti d'arreu del món feta pels escriptors de graffiti Derz, Zosen i Dam, i m'hi vaig acostar per donar-los suport i comprar la Nº 1.

El Montana Cafè ple de gom a gom
Presentació Street Spirit Magazine

Vaig arribar cap a les 19:30, una mitja hora tard, i el café estava ple de gom a gom però vaig aconseguir arribar a la taula on hi havien els autors i xerrar una estona amb l'Aisa i el Derz, que em van explicar una mica com havia anat la cosa.

Ambient a la taula dels autors
Presentació Street Spirit Magazine

Vaig descobrir la Street Spirit Magazine a través del Ses, que em va dir que el Derz havia tret un fanzine i em vaig posar en contacte amb ell, que em va dir que faria aquesta presentació i m'hi vaig apuntar. Sembla que el boca-orella funciona.

La zona de la taula dels autors
Presentació Street Spirit Magazine

Vaig conèixer en persona al Zosen al FAC (avui HOP) de Sant Adrià de Besòs però hi he parlat molt poc. Uns anys després i al mateix lloc, vaig conèixer al Derz i l'Aisa, amb qui hi tinc més contacte, sobretot per internet. Al Dam no el conec personalment.

Street Spirit Magazine Nº 1
Presentació Street Spirit Magazine

La presentació va estar guai, llàstima haver-hi hagut d'anar sol i amb poc temps però vaig poder xerrar amb l'Aisa i el Derz, tinc el primer número signat i dedicat pel Derz, properament escriuré una entrada sobre la revista i els dono suport.

Nota important:
Doneu suport als artistes locals

Entrades relacionades:
Street Spirit Magazine

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada