20 de desembre del 2017

Tournament Legend 2017

Tournament Legend 2017

El 18 de novembre de 2017 es va celebrar el Tournament Legend 2017 al CRJ Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet, un torneig de bboying i, com que no n'havia vist cap dels quatre anteriors, hi vaig assistir per donar un cop d'ull.

La cinquena edició del Tournament Legend va ser organitzada per Tournament Legend Bboying i Amazing Monkeys, amb els jutges Kid Skillz (Lunaticks/Freshit), Jandro (Shake Style) i Juver (Amazing Monkeys), el DJ Gold i el host Tempo.

El torneig consistia en setze bboys i bgirls batallant 1vs1 per disputar-se el títol a la gran final, abans de la qual van haver-hi les exhibicions dels jutges i després de la qual es va fer una gran batalla Old School vs New School.

Bboy durant el torneig
Tournament Legend 2017

A fora feia rasca i vaig agrair que el lloc triat per fer el torneig fos al pis de dalt, a la mateixa sala on es van realitzar els tallers de popping i bboying de la Jam Old School, un lloc no molt gran però prou com per poder fer-ho en condicions.

Vaig arribar en ple sarau, cap a les 19, quan els bboys estaven a tope i pensava que em trobaria força colomencs coneguts que havien confirmat l'assistència o havien dit que potser s'hi passarien però, per increïble que sembli, no hi havia ni el Briky!!!

Malgrat que estava força ple, vaig aconseguir apalancar-me a una cadira, d'on no em vaig bellugar fins al final. Vaig veure de quarts a final, les exhibicions i la gran batalla. Vaig reconèixer alguns bboys però que no coneixia personalment.

Exhibició Jutge Bboy Juver (Amazing Monkeys)
Tournament Legend 2017

Exhibició Jutge Bboy Jandro (Shake Style)
Tournament Legend 2017

Exhibició Jutge Bboy Kid Skillz (Lunaticks/Freshit)
Tournament Legend 2017

Les exhibicions dels jutges van estar molt bé. Què difícil fer de jutge! Van arribar a la final els bboys Karajos (Freshit/Fallen Angelz) i Artis (Furious Styles) i el guanyador del Tournament Legend 2017 va ser el bboy Karajos.

Bboy Karajos (Freshit/Fallen Angelz) durant la Final
Tournament Legend 2017

Bboy Artis (Furious Styles) durant la Final
Tournament Legend 2017

Bboy Karajos Guanyador de la Final
Tournament Legend 2017

Després del la final va arribar el torn de la gran batalla Old School vs New School. Hi va haver molt de bon rotllo, com durant tot el torneig, i fins i tot es van prestar cromos, ja que no importava qui guanyava sinó passar-ho bé.

New School vs Old School
Tournament Legend 2017

La meva valoració del torneig és que va estar prou bé. L'speaker i el deejay van estar encertats i el bboying, que és el principal, va estar genial, amb una menció especial a la gran batalla final, tot i que la vella escola no em va semblar tant vella.

Felicitacions als organitzadors, per l'esforç i constància dedicats al torneig, que no és gens fàcil arribar a una cinquena edició i que esperem que repeteixin per molts anys. Espero poder repetir i anar-hi amb o trobar-hi a penya coneguda! : )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada