9 de novembre del 2019

Lock Is Not A Joke Battle 2019

Lock Is Not A Joke Battle 2019

El 15 de juny de 2019 es va celebrar la Lock Is Not A Joke Battle 2019 i, com que no havia anat a cap esdeveniment només de locking i coneixia gent de l'organització, vaig quedar amb el Hate One, sabent que allà hi trobaríem més gent.

El Lock Is Not A Joke Summer Camp és un campament d'estiu de dansa dedicat al locking i aquesta Lock Is Not A Joke Battle és una competició classificatòria, 1vs1 de locking i 2vs2 d'all styles, organitzada per la gran Izaskun Ortega - Miss Izzy.

Vam arribar al Centre Cultural Albareda d'hora, així que vam anar a fer una cervesa a fora i vam tornar per les finals. Només entrar ens vam trobar la Little Queen a taquilla. Poca broma, no ens va somriure fins que vam afluixar els 10€!

Batalla de 2vs2 d'All Styles
Lock Is Not A Joke Battle 2019

A dins encara hi havien les rotllanes del descans i vam aprofitar per saludar. La primera que vam veure va ser la Isa - La Sulky i li vam comentar l'anècdota de la taquilla. Després vam saludar fugaçment la Miss Izzy, just abans de les finals.

Pano durant una batalla d'1vs1 de Locking
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Suposo que perquè era un esdeveniment de pagament i només de locking que no hi havia tanta gent com als BFT però el preu era just i també hi havien batalles d'all styles. La qüestió és que estava prou ple i hi havia bon ambient.

L'escenari que cremava
Lock Is Not A Joke Battle 2019

S'acostaven els moments decisius de la competició i l'escenari estava que cremava amb el DJ Kapi, que havíem saludat de lluny i després saludaríem de prop, el Host MaxOne, la Miss Izzy ...i l'Ivan Makvel, que havíem descobert a una edició del BFT.

Els jutges Iron Mike, Funky J i BreakBern
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Els jutges eren els francesos Iron Mike i Funky J (directora del LINAJ Summer Camp) i el català BreakBern, que coneixíem dels esdeveniments de BCN HH Collective i les impressionants peces de Wood Bern Carvings, com els seus coneguts trofeus.

Batalla de 2vs2 d'All Styles
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Per a mi, la gran descoberta del dia va ser la italiana Boobi. Anant a esdeveniments com aquest no pares de descobrir gent que et sorprèn. M'hauria molat molt veure un pique entre ella i la Miss Izzy a una rotllana. El temps dirà.

Batalla d'1vs1 de Locking Kids
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Les batalles de les que menys pendents vam estar van ser les dels nens. No és que no ho facin molt bé, sinó que serà d'aquí uns anys, si no ho deixen, que ens agradarà veure com han evolucionat. A qui no ens podíem perdre és a la Little Queen.

Batalla d'1vs1 de Locking
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Em va agradar molt tornar a veure competir al Roger Galtés de Bcnlock, que recordo de batalles de fa anys, on també hi havien altres grans lockers, com la Miss Izzy o els germans Fruitós i companyia, tots ells evolucionant i assolint somnis.

Guanyadors de la Final 1vs1 de Locking
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Precisament el Roger Galtés va ser qui va guanyar la Final d'1vs1 de Locking i es va classificar per anar cap a França al LINAJ. L'Alberto De Gregorio Pitu va quedar finalista i he de dir que em va sorprendre molt, amb un estil força diferent.

Guanyadors de la Final 2vs2 d'All Styles
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Els guanyadors de la Final 2vs2 d'All Styles van ser la Ruth Prim i el Walid Benazaiz. Què dir de la Ruth que no hagi dit ja a aquest bloc? És genial. Cap a França! Els finalistes van ser el Daniel Siferino i l'Alberto De Gregorio Pitu, altre cop.

El Kapi punxant i la Miss Izzy acomiadant
Lock Is Not A Joke Battle 2019

Acabades les batalles, vam anar a saludar al Kapi abans que anunciessin el final i ens vam quedar una estona xerrant amb ell mentre punxava ja preparant-se per recollir el material. Quan la Miss Izzy va anunciar el final, ens vam acomiadar i vam marxar.

Dreadful & Hate
Barcelona Funky Training - Pere Quart 2019

La meva valoració és que em va molar molt. Sobretot locking però també una mica d'all styles amb una bona sessió del Kapi. Va estar guai poder quedar amb el Hate, tornar a veure a la Miss Izzy i el Kapi, trobar la Isa i família i veure les finals.

Per acabar, només dir que després del LINAJ el Hate i jo vam anar a descansar i prendre un refrigeri a un bar proper i que al dia següent vam anar al Badia Street Block Party 2019 i el Barcelona Funky Training - Can Clariana 2019 (LINAJ After Party)! (Properament entrades).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada