23 de gener del 2024

BHH V60

BHH V60

Avui és el 14è Aniversari de Dreadful© BCN HIP HOP i acabo d'estrenar la sisena versió, abreujadament BHH V60, a partir de la qual canviaran algunes coses, pel que publico aquesta entrada per explicar-ho i deixar-ne constància.

A banda de l'evident nova imatge del bloc, aquesta nova versió espero que també suposi un nou canvi de rumb pel que fa al contingut. I dic espero perquè a la vida sempre passen imprevistos i adéu als grans plans.

A l'anterior versió vaig anunciar que canviaria el format i part dels continguts i així ho vaig fer, però no podia preveure que la pandèmia em faria canviar tots els continguts durant gairebé tres anys, com ja vaig explicar a aquesta entrada.

Represa la normalitat del bloc i publicades totes les entrades pendents abans d'acabar l'any, començo aquest any nou amb el propòsit de continuar els canvis fets i espero que materialitzar l'objectiu que m'havia proposat a l'anterior versió.

No és la primera vegada que dic que acabaré el primer episodi dels documental i llibre però no hi ha manera. Fatalitats, problemes tècnics, altres projectes... Quan no és per una cosa és per una altra. Així que només diré que ho procuraré.

Ja són catorze anys fent cròniques de tots els esdeveniments de hip hop als que he assistit, participat o coorganitzat (divuit si comptem el meu bloc personal) i espero que per molts més però també m'agradaria parlar dels meus inicis, fa quaranta anys.

A part d'aquests canvis i propòsits, recentment en vaig fer alguns més de tècnics sobre els widgets de les xarxes socials, pel que tècnicament no n'he fet de nous però visualment sí que n'he fet alguns de petits a d'altres widgets de la barra lateral.

També he introduït imatges de capçalera a les pàgines, els apartats L'autor, El projecte, El bloc, El llibre i El documental, als que podeu accedir des dels enllaços d'aquest paràgraf o des de les pestanyes de la barra superior, sota la capçalera del bloc.

Espero que us agradi la nova imatge, els canvis i encara més els continguts. Recordeu seguir i fer m'agrades a les xarxes socials! Per molts anys! : )

Entrades relacionades:
BHH V20
BHH V30
BHH V40
BHH V50
BHH V60


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada