23 de gener del 2020

BHH V50

BHH V50

Avui és el 10è Aniversari de Dreadful© BCN HIP HOP i acabo d'estrenar la cinquena versió, abreujadament BHH V50, a partir de la qual canviaran algunes coses, pel que publico aquesta entrada per explicar-ho i deixar-ne constància.

A banda de l'evident nova imatge del bloc, aquesta nova versió també suposa un canvi de rumb que també afectarà al format i la freqüència de les entrades i, espero que aviat, també part del contingut de les mateixes.

Després de deu anys fent cròniques de tots els esdeveniments de hip hop als que he assistit, participat o coorganitzat, ha arribat el moment de dedicar temps al conjunt del projecte i acabar el primer episodi dels documental i llibre.

Així doncs, des de la propera entrada, el nou format contindrà més o menys el mateix número d'imatges però menys text i només enllaços a les persones clau dels esdeveniments. S'ha acabat l'identificar i enllaçar el màxim número d'artistes.

Aquest nou format m'hauria de permetre reduir el temps dedicat a fer les entrades i així reduir el temps que passa entre que vaig a un esdeveniment i que en publico l'entrada, facilitant una major freqüència.

Si bé amb aquest nou format no explicaré detalls del què passi, deixant de ser les cròniques clàssiques que feia fins ara, hauria de poder dedicar temps a altres tipus d'entrades que fa temps que no faig o que encara no he fet.

A part d'aquests canvis importants, dono per tancats un parell de temes pendents que fa temps que tinc deixats: Abandonades les taules de classificació i el programa d'associats d'Amazon (veure les entrades per a més informació).

També he actualitzat la imatge de les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram i les marques d'aigua, per veure si als xoriços els costa una mica més de robar-me les imatges i esborrar-me els crèdits, com ja ha passat diversos cops.

Espero que us agradi la nova imatge, els canvis i encara més els continguts. Recordeu seguir i fer m'agrades a les xarxes socials! Per molts anys! : )

Entrades relacionades:
BHH V20
BHH V30
BHH V40
BHH V50


2 comentaris: