8 d’octubre del 2023

Salutacions i informacions

Alguns dels llibres que es poden trobar al bloc

Quan va arribar la pandèmia vaig continuar publicant les entrades que tenia pendents d'esdeveniments als que havia anat només una setmana abans del confinament però quan se'm van acabar vaig escriure una entrada comentant que reprendria la publicació d'entrades de llibres, que feia temps que no en feia cap. 27 entrades de llibres després, la gent que ha descobert aquest bloc o algun dels comptes associats a les xarxes socials durant aquests gairebé tres anys, pot pensar que això va de llibres... però no.

El passat juliol vaig anar al primer esdeveniment i aquest octubre començaré a publicar entrades més variades, tornant a les meves cròniques d'esdeveniments, sense que això signifiqui que no tornaré a publicar-ne de llibres, com ja havia fet anteriorment. Hip hop també és coneixement i la lectura de llibres relacionats de text, fotos, còmic, il·lustració... de diferents fonts i en diferents idiomes, és imprescindible per a conèixer la nostra cultura amb una mirada àmplia i variada i formar-nos la nostra pròpia opinió.

Aprofito l'avinentesa per a comentar un parell de dades tècniques sobre el bloc. En primer lloc, fa temps que vaig retirar la icona del botó d'enllaç a l'RSS desactualitzat perquè avui dia poca gent fa servir lectors entre els pocs lectors habituals de blocs que queden. En segon lloc, dos widgets de la barra lateral que mostraven continguts de les xarxes socials van deixar de funcionar. En el cas del d'Snapwidget, el que mostra fotos del compte d'Instagram, només requeria una actualització del compte i el codi, que també vaig fer fa temps. En el cas del de Twitter, ara X, no hi ha res a fer perquè han decidit abandonar aquesta opció i jo també he decidit no buscar alternatives i només he actualitzat la icona dels botons.

Espero que us hagin agradat les entrades de llibres i mantingueu-vos sintonitzats que aviat començo amb les cròniques i moltes novetats!

Nota important:
BREAK BCN - Perifèria Beat Edition es pot visitar del 5 al 20 d'octubre prorrogada fins el 26 d'octubre de 2023, visiteu l'enllaç per a més informació i properament publicaré entrades al respecte.


Entrades relacionades:
Salutacions i informacions

2 comentaris: