7 de febrer del 2010

Intro 25 Anys de Hip Hop

Intro 25 Anys de Hip Hop

25 Anys de Hip Hop és una sèrie d'entrades publicades al meu bloc personal durant l'any 2009 en motiu de l'aniversari del desembarcament del hip hop al nostre país i que torno a editar i publicar en aquest bloc, complementant-les amb aquesta presentació a l'inici i un resum al final.

El 1984 es van estrenar als EUA, i al cap d'uns mesos a Europa, les pel·lícules que van posar de moda i donar a conèixer la cultura hip hop arreu del món. El 2009, vint-i-cinc anys després, es van celebrar actes i publicar articles commemoratius a la ciutat comtal, el principat i arreu.

Les entrades tracten dels abans i després dels actors principals de les esmentades pel·lícules, una festa a la Plaça Universitat, el festival de hip hop, el primer número d'una revista de hip hop, un número d'una altra revista dedicat al hip hop en català i l'absència de la batalla ibèrica.

En aquesta entrada només us n'he fet cinc cèntims però per als detalls llegiu les següents entrades i per aprofundir més llegiu els enllaços proporcionats a cadascuna d'elles. Espero que les gaudiu tant com jo escrivint-les en el seu moment i ara editant-les i afegint-ne més dades.

Entrades relacionades a aquest bloc:
25 Anys de Hip Hop


Entrades relacionades fora d'aquest bloc:
25 Anys de Hip Hop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada