18 d’octubre del 2023

Llançament Oh My Tag! No. 12

Llançament Oh My Tag! No. 12

El 27 de juliol de 2023 es va celebrar el llançament del No. 12 de la revista Oh My Tag! a El Montana Cafè Restaurant de Barcelona i, com conec al Pako i tinc tots els números, hi vaig assistir amb l'Stoneman dels Electro Breakers per donar-hi suport. També va ser el meu retorn a esdeveniments des de la Presentació Save Rides Again.

L'Stoneman i jo vam quedar d'hora, vam comprar un refresc i ens vam apalancar a la placeta del davant per xerrar una estona mentre veiem com anava arribant la gent, fins que es va fer l'hora i ens vam apropar a El Montana.

Va ser un dia de sorpresa i abraçades perquè amb la majoria feia més de tres anys que no ens veiem. Abans d'entrar em vaig trobar al Pako a fora, que es va sorprendre, ens vam saludar, va agrair que hi hagués anat i vam xerrar una estona.

Ja a dins em vaig trobar amb el Kapi, que encara es va sorprendre més, l'Slader, el Renk, el DJ Neas i el DJ Sare que van punxar temàssos, el Leur, el Hate, el Norek, el Saker i el Jaume Gómez (Indague). Perdó als que m'oblidi d'anomenar.

Vam veure la petita expo de portades, vaig comprar l'Oh My Tag! No. 12, vaig fer un intercanvi de revistes amb el Hate, vam xerrar i tramar fent unes cerveses amb música... Va estar molt bé quedar amb els de sempre, retrobar-me amb els que feia temps que no veia, posar cara a algun tag i deixar-ne algun altre de record.

A continuació, unes quantes fotos de l'esdeveniment.

El DJ Sare punxant quan va arribar el Hate
Llançament Oh My Tag! No. 12

Dreadful & Stoneman
Llançament Oh My Tag! No. 12

DJ Neas punxant amb el Saker al davant
Llançament Oh My Tag! No. 12

Hi havia tanta gent a fora com a dins
Llançament Oh My Tag! No. 12

Renk, Pako, Norek i Hate xerrant
Llançament Oh My Tag! No. 12

Dreadful i Stoneman enregistrant-ho tot
Llançament Oh My Tag! No. 12

El número 12 que completa la meva col·lecció
Llançament Oh My Tag! No. 12

Nota: Aprofitant que el Hate va anar a comprar a la Monatana Shop, el vam acompanyar i vaig donar un cop d'ull a l'exposició Bolla Cebolla del projecte Calladitos dels artistes mexicans Ariadna Galaz i Jorge Peralta a la Montana Gallery.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada