12 d’octubre del 2023

BREAK BCN - Perifèria Beat Edition 2023

BREAK BCN - Perifèria Beat Edition 2023

El passat 5 d'octubre de 2023 es va celebrar la inauguració de l'exposició BREAK BCN, dins del festival Perifèria Beat, al Centre Cultural Albareda. Torno a promocionar aquest esdeveniment perquè torno a tenir l'honor de participar-hi.

Quan el 2015 vaig assistir a la primera edició ja vaig escriure aquí que valdria molt la pena que tingués continuïtat. Doncs després de la meva participació a la resta d'edicions, reunions, propostes i molta feina, aquí en tenim una de nova.

L'organització d'aquesta edició tornem a ser el Nono Rico, el Marco Fonktana i jo. Cadascú aporta el que bonament pot i, com aquest bloc, no pretenem fer cap versió oficial de res, aportem i transmetem les nostres pròpies experiències.

Per aquesta edició només mostrem les fotografies, que són el cor de l'exposició, havent hagut de prescindir de tots els altres apartats i la festa, per una qüestió d'espai i temps per a la inauguració limitats, amb altres festes ja agendades pel festival.

Però una inauguració és una inauguració i que no hi hagués festa no vol dir que no hi hagués un pica-pica amb cava i després un altre esdeveniment del festival compartit al mateix espai, la xerrada La ràdio en viu amb el Kapi.

Tant el festival com el centre ens van proporcionar tota l'ajuda necessària i es van encarregar del muntatge de les fotos, de manera que només em vaig haver d'encarregar del muntatge dels extres, exclusiu per a la inauguració.

També m'he tornat a encarregar de la configuració, personalització, generació de continguts i gestió del bloc i les xarxes socials, així com de l'adaptació dels continguts de l'exposició a l'espai, que canvia a cada edició amb cada espai.

Com he dit al principi, cadascú aporta el que bonament pot. Aquest és el meu bloc i explico la meva part però som un equip on fem coses en grup i ens repartim feines. Als que no vau poder venir a la inauguració, encara sou a temps de visitar l'exposició.

Teniu totes les dades aquí. Esteu convidats! : )

Nota: Properament la crònica!

Cartell de Dreadful
BREAK BCN - Perifèria Beat Edition

Fitxa:

Exposició: BREAK BCN - Perifèria Beat Edition
Organitzadors: Nono Rico, Marco Fonktana i Dreadful
Festival: Perifèria Beat Lloc: Albareda
Preu: Gratuïta
Data Inauguració: 5 d'octubre de 2023
Dates: Del 5 al 20 d'octubre Prorrogada fins el 26 d'octubre de 2023
Adreça: Carrer d'Albareda 22, 08004 Barcelona


Entrades relacionades:
BREAK BCN - Perifèria Beat Edition 2023
BREAK BCN - Santa Coloma Edition 2018
Inauguració BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018
BREAK BCN VOL. 4 - Palau Alòs 2018
Inauguració BREAK BCN VOL. 3 - L'Harmonia 2017
BREAK BCN VOL. 3 - L'Harmonia 2017
Inauguració BREAK BCN VOL. 2 - Boca Nord 2017
BREAK BCN VOL. 2 - Boca Nord 2017
Inauguració BREAK BCN - Say It Loud 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada