27 de desembre del 2019

Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

L'1 de desembre de 2019 es va celebrar el Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019 i, com que em van agradar molt les anteriors edicions, vaig quedar amb el meu cosí David i el Hate One, sabent que allà hi trobaríem més gent.

El Barcelona Funky Training és una trobada on es punxen i ballen tots els estils de dansa hip hop, organitzada per la gran Izaskun Ortega - Miss Izzy a diferents centres, en aquest cas al Centre Cívic Sant Martí.

Continuant explicant-li al meu cosí els orígens del hip hop a Barcelona, vam quedar al metro de Navas i li vaig fer la ruta ràpida per alguns llocs clau dels Electro Breakers, creuant la frontera del barri pel Pont d'Espronceda fins a Sant Martí.

Bon ambient
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

Vam entrar avançada la festa i ens vam trobar un bon ambient, com sempre, tot i que la gent anava entrant i sortint, una mica repartida entre la pista de ball de dins i la rampa d'accés i els bancs de fora, fet que va deslluir una mica l'assistència.

Com que el Hate encara no havia arribat i encara en tenia per estona, vaig fer una primera ullada per veure a qui coneixia i vaig anar a saludar i presentar-los al meu cosí, que és nou a la ciutat. Vaig començar pel que es veia més, el deejay.

Deejay Bouncing Betty als plats
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

La Bouncing Betty va ser la primera deejay femenina del BFT. Estava amb el Mister Show, els dos deejays de Sidefunk. Després de saludar i presentar ens van explicar que hi havia algun problema de connexions i els vam deixar resolent-ho.

De seguida va pujar a l'escenari la Miss Izzy, com sempre tan atenta i simpàtica, i després de saludar, presentar i xerrar una mica, que no ens veiem des de juny, la vam deixar al micròfon animant al públic i fent coses per les xarxes socials.

Claudia - Little Queen vs Rick - Indigo
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

Anàvem a sortir quan ens vam trobar la Isa - La Sulky i família. Després de saludar i presentar, el meu cosí i jo vam anar a un bar proper i al tornar ens vam trobar la Claudia picant-se amb el Rick, a qui va guanyar per aclamació popular.

Break al BFT
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

De seguida vaig veure al Javi, que no veia des de feia un any, i que havia vingut amb alguns amics llunàtics que estaven ballant break. Vam parlar una estona de com ha crescut el HOP, que ja fa un temps que col·labora amb el BFT.

Locking al BFT
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

Precisament parlant del HOP va arribar el Hate parlant amb un altre dels organitzadors. El vam deixar xerrant mentre veiem ballar un locker jovenet que ja hem vist a d'altres edicions i que està pujant fort entre els de la seva edat.

Miss Izzy vs Little Queen
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

El que ningú veia venir és la Little Queen al micròfon rapejant sobre el tema que sonava, davant la mirada atònita de la Miss Izzy, i La Sulky que ni se n'adonava fins que li vaig dir: Però mira que està fent la teva filla a l'escenari!

Power Moves al BFT
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

Finalment va venir el Hate, li vaig presentar al meu cosí i encara vam poder estar una bona estona xerrant, fent broma i movent una mica l'esquelet. Quan s'acostava el final, es va començar a buidar la pista, donant lloc a més power moves.

Hate One & Bouncing Betty
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

El Hate em va presentar la Bouncing Betty i el Mister Show al Paral·lel, just quan nosaltres sortíem de la LINAJ Battle i ells del LoverSneakers. Va arribar el moment de fer fotos, parlaments de comiat i marxar.

Dreadful, David i Hate One
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019

La meva valoració és que em va tornar a molar. Tots els estils de dansa hip hop i més, bona sessió... Em va molar molt poder anar-hi amb el meu cosí, quedar amb el Hate, tornar a veure a la Miss Izzy i als Sidefunk, trobar la Isa i família i el Javi...

Ja per acabar, només dir que després el Hate, el meu cosí i jo vam tornar a anar al bar proper que havíem visitat abans i vam estar refrescant-nos, picant una mica i xerrant fins que es va acabar el partit del Barça.

M'acomiado recordant que el proper 16 de febrer és el Barcelona Funky Training - Pere Quart 2020, el primer de l'any, just després de la Juste Debout Barcelona, i jo no me'l perdria. Aquí queda dit.

Entrades relacionades:
Barcelona Funky Training - Bon Pastor 2018
Dreadful al Barcelona Funky Training (Entrevista)
Barcelona Funky Training - Can Clariana 2018
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2018
Barcelona Funky Training - Boca Nord 2018
Barcelona Funky Training - Fabra i Coats 2018
Barcelona Funky Training - Pere Quart 2019
Barcelona Funky Training - Can Clariana 2019
Barcelona Funky Training - Sant Martí 2019
BFT Battle Kids - Tres Xemeneies 2023 (Perifèria Beat Festival)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada