8 de juliol del 2013

Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013

Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013

El passat 6 de juliol de 2013 es va celebrar el concert de Snoop Dogg, dins del festival Cruïlla Barcelona 2013 i, com no podia ser d'altra manera, els Daplé Crew hi vam assistir.

El Marc i jo vam arribar prou d'hora com per abans poder veure el concert de Morcheeba i vam marxar prou tard com per després poder veure el concert de Fermin Muguruza.

Sempre m'ha encantat la veu hipnotitzadora de Skye Edwards, per això quan va marxar del grup el vaig deixar de seguir i per això ara que ha tornat tenia moltes ganes de veure'l.

Em va encantar. Se'm va fer curt però sense gaires contemplacions vam sortir de l'Escenari Deezer cap al l'Escenari Estrella Damm... i ja estava ple de gom a gom!

Com no hi havia ni un puto lloc per seure, vam afrontar el segon concert a peu dret situant-nos al centre de la penya per almenys tenir una bona visió i, sobretot, bon so.

Després que el grup escalfés una mica al públic, va començar el concert amb l'entrada de l'Snoop Dogg, vestit amb una samarreta del Barça amb el seu nom i el número 10 al dors.

Snoop Dogg dedica California a un amic (2Pac)
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013


Snoop Dogg a l'escenari vestit del Barça!
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013


When the pimp's in the crib ma. Drop it like it's hot!
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013

El concert va ser un repàs a la carrera d'Snoop Dogg, des d'Snoop Doggy Dogg fins a Snoop Lion. Un bon grapat de temes que sonaven quasi tan bé com als àlbums.

Records: Quan va dedicar California Love a un amic o I Wanna Fuck You a les ties bones, quan va fer saltar tothom amb Jump Around o quan va petar-ho amb Drop It Like It's Hot.

Va estar tota l'estona pendent del públic, animant a participar, sobre tot a les dones, sobretot a les que estaven més bones, tot i portar un trio de ballarines sexies... x'D

Es va prendre el seu temps amb l'herba, la mascota gos portava un porro gegant que oferia a les ballarines i ell també va fer alguna pausa per fumar-ne a gust... x'D

Snoop Dogg no seria ell mateix sense ties bones i porros. Van haver moments de saltar i cantar, algun de pell de gallina, alguns tranquils, de dance, de reggae... i tots de gaudir.

Vaig descobrir Snoop Dogg a l'època de l'institut, quan bombardejava amb la Daplé Crew, pel que aquest va ser un bon moment per a reunir-nos i almenys ho vam fer un parell.

Roger i Marc després del concert d'Snoop Dogg
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013

El concert va començar puntual però acabar uns deu minuts abans de l'horari previst mentre sonava una cançó de Bob Marley... Snoop i la banda van anar marxant.

Va ser genial. Se'm va fer molt curt però també sense gaires contemplacions ni descans vam sortir de l'Escenari Estrella Damm cap al Deezer pel tercer concert a peu dret!

He de reconèixer que coneixia pocs temes d'en Fermin Muguruza... o això creia jo! Em sonaven algunes cançons fins que el Marc, que el segueix, me'n va fer cinc cèntims...

Va ser cantant de Negu Gorriak i Kortatu! Collons si em sonava! Va ser un puntàs quan va cantar Sarri, Sarri i molt xulo quan va cantar Dub Manifest amb La Banda del Surdo.

Després del festival estàvem una mica cansats de tantes hores de peu, ballant i cantant, així que vam descansar i xerrar una estona... i fer-nos una foto de record.

Nota: Entre el festival i el banc vam gravar un vídeo dedicat als nostres companys de la Daplé Crew absents, disponible només per a amics al meu Facebook personal.

PD: Ara ja sabeu perquè li diem Kortatu al Marc. Ja en aquella època era fan de Kortatu, després de Negu Gorriak i ara de Fermin Muguruza.

Entrades relacionades:
Concert Public Enemy - Cruïlla Barcelona 2011
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013
Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014
Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014
Concert Ms. Lauryn Hill - Cruïlla Barcelona 2015
Concert KRS-One - Hip Hop Legends 2016
Concert DJ Jazzy Jeff - Bikini 2016
Concert Big Daddy Kane - Boveda 2017
Concert Grandmaster Flash - Fuego 2019
Concert Black Eyed Peas - Cruïlla Barcelona 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada