25 d’agost del 2014

Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014

Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014

El passat 19 d'agost de 2014 es va celebrar el concert de Grandmaster Flash, dins d'una festa Razz & Bounce i, com no podia ser d'altra manera, els Daplé Crew hi vam assistir.

El Diamond i jo vam quedar abans per xerrar una mica tot fent una birra i després vam arribar puntuals a la festa. Abans i després del concert vam veure als DJ Muly i DJ Ches.

Els dos deejays van estar molt bé, així com els assistents, inicialment desconcertants per la barreja de penya del rotllo hip hop, guiris de tota mena i pijos massa mudats.

Al principi hi havia força espai però a mida que s'acostava l'hora màgica es va començar a omplir fins quedar ple a vessar i nosaltres al costat oposat al de l'escenari.

Vam donar un tomb pel local i a l'hora de la veritat, sorprenentment ens vam poder fer amb un bon lloc a primera fila per poder gaudir del gran mestre en ple efecte.

El concert va començar sense pausa, una transició suau entre deejays, i després que en Flash escalfés una mica al públic, el nivell va anar pujant fins a petar-ho.

Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014


Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014


Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014

El concert va ser una sessió anomenada The Lost Art of Hip Hop, un repàs de temes de tots els temps, inclosos alguns dels que va utilitzar als seus temes més coneguts.

Part de la banda sonora de la meva vida punxada pel meu ídol del deejaying, amb les seves bases, els seus scratchings i les seves crides al públic estil vella escola.

Va punxar Rapper's Delight de The Sugarhill Gang amb el record encara calent de la versió en directe del Concert de CHIC feat. Nile Rodgers del passat mes de juny...

...i el record més llunyà però igualment present de la versió en directe del Concert de Public Enemy del 2011! Podré algun dia viure la versió en directe de The Sugarhill Gang?

Grandmaster Flash només va punxar un tema propi, en el moment més àlgid del concert, The Message de Grandmaster Flash and the Furious Five... Inoblidable!

Un puntàs quan a l'iniciar Sound of da police de KRS-One es queda mirant al segurata, para la música, s'hi acosta i li demana que aixequi els braços a ritme...

Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014

En Grandmaster Flash va estar tota l'estona pendent del públic, animant a participar, tant fent cantar les tornades com fent cridar i aixecar els braços a l'estil de la vella escola.

Una hora i mitja d'autèntic deejaying, hip hop real, de la ma d'un pioner mític, el que em va fer descobrir que no era el mateix posar cançons que crear-ne de noves.

Encara conservo aquell vell vinil Street Beat que ens vam gravar del germà d'en Xavier Poch i que finalment li va pispar i me'l va regalar. Mil gràcies Poch! : )))

Va ser genial. Se'm va fer molt curt però també va anar bé, així encara vam poder xerrar una mica més tot fent una altra birra, que no ens veiem en persona des del 1993!

Em va fer molta il·lusió tornar a veure al Diamond de la Daplé Crew, amb qui precisament a Razzmatazz, llavors Zeleste, vam veure el també mític Concert de RUN DMC del 1991.

Mala llet que ens oblidéssim d'immortalitzar la trobada amb una foto. Espero que hi hagin més oportunitats. Faltaven l'Stoneman, el Joe, el Kortatu i el Payback. Laboral i agost...

Nota: He de reconèixer que no en tenia ni idea de les festes Razz & Bounce a Razzmatazz, a tenir molt en compte a partir d'ara, malgrat que siguin en dimarts...

Entrades relacionades:
Concert Public Enemy - Cruïlla Barcelona 2011
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013
Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014
Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014
Concert Ms. Lauryn Hill - Cruïlla Barcelona 2015
Concert KRS-One - Hip Hop Legends 2016
Concert DJ Jazzy Jeff - Bikini 2016
Concert Big Daddy Kane - Boveda 2017
Concert Grandmaster Flash - Fuego 2019
Concert Black Eyed Peas - Cruïlla Barcelona 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada