20 de juny del 2014

Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014

Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014

El passat 14 de juny de 2014 es va celebrar el concert de CHIC feat. Nile Rodgers, dins del festival Sónar 2014 i, després de temps intentant veure'ls, finalment hi vaig assistir.

Vaig arribar prou d'hora com per abans poder veure bona part dels concerts de Four Tet i Massive Attack i la totalitat dels concerts de Yelle i el DJ James Murphy.

Tot i no ser-ne seguidor, coneixia alguns temes de Massive Attack (des que van col·laborar amb Madonna a I Want You) i de Yelle (des que un amic va anar a un concert seu).

M'agradaria destacar que em va encantar Yelle. La finesa de la seva veu i els seus moviments sensuals, en contrast amb l'energia i vitalitat que encomanava a tothom.

Pel meu gust, els dos primers al SonarClub sonaven massa fort i distorsionats. El dos següents als SonarLab i SonarPub van sonar força bé. El millor estava per venir.

Acabats tots aquests concerts, va arribar l'hora de la veritat, el directe que tenia tantes ganes de viure i que finalment hi vaig aconseguir ser present: CHIC feat. Nile Rodgers!

Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014


Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014


Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014

El concert va ser un repàs a la carrera de Nile Rodgers des del mític CHIC fins a l'actual CHIC feat. Nile Rodgers, amb col·laboracions des de Sister Sledge fins a Daft Punk.

Durant el concert van tocar temes que recordo de quan era petit, com We Are Family de Sister Sledge o el tema base part de la banda sonora de la meva vida...

Good Times de CHIC és la base de Rapper's Delight de The Sugarhill Gang i The Adventures of GMF on the Wheels of Steel de Grandmaster Flash & The Furious Five.

Importants als meus inicis al break, anys després vaig descobrir que CHIC estava al fons i el 2005 compro MC Breaks on Nile Rodgers rapeja a Good Times/Rapper's Delight (Live).

Roda el món i torna al Born. El 1985 vam fundar els Electro Breakers i ballàvem aquells temes sense parar. El 2005 ens vam retrobar i es tornaven a reviure actualitzats.

Com va acabar el concert? Precisament amb Good Times/Rapper's Delight (Live) i en Nile Rodgers rapejant. Nou músics a l'escenari donant-ho tot i al final cirereta del pastís.

Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014

En Nile Rodgers genial. Va sortir abans del concert a saludar la gent, ultimar detalls amb els músics, fer fotos per la web i xarxes socials... i al final el mateix.

Les cantants, guapíssimes, també van saludar i fer fotos i quan al final va pujar gent del públic a cantar i ballar amb el grup, fins i tot es van deixar fer autofotos.

Tot i la gran qualitat, èxit i mite del grup, van ser molt amables, simpàtics, propers i humils. Me'n alegro d'aquesta nova etapa del grup i que per molts anys!

Un dels millors concerts de la meva vida, que mai oblidaré, mite vist en persona, de ben a prop i que ja puc ratllar de la meva llista de coses a fer abans que sigui massa tard.

I, per si fos poc, hi vaig assistir gratis convidat per la fnac! Què més es pot demanar? Haver-hi anat amb el David, el Joe o el Marc però aquest cop no va poder ser.

Entrades relacionades:
Concert Public Enemy - Cruïlla Barcelona 2011
Concert Snoop Dogg - Cruïlla Barcelona 2013
Concert CHIC feat. Nile Rodgers - Sónar 2014
Concert Grandmaster Flash - Razz & Bounce 2014
Concert Ms. Lauryn Hill - Cruïlla Barcelona 2015
Concert KRS-One - Hip Hop Legends 2016
Concert DJ Jazzy Jeff - Bikini 2016
Concert Big Daddy Kane - Boveda 2017
Concert Grandmaster Flash - Fuego 2019
Concert Black Eyed Peas - Cruïlla Barcelona 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada